Nordal Fåtölj 'The Velvet Club Grey'

4 200 SEK

Antal i lager: -

Leveranstid ca 1 1/2 vecka

Fråga om varan? >
 
E-mail:


Meddelande:


Delbetala med Klarna Faktura fr XXX:-/månad

Beskrivning

Läs mer om varan

Leverans

Nordal fåtölj 'The Velvet Club Grey' grå

Nordal fåtölj 'The Velvet Club Grey' i grå sammet med skön, fast men ändå mjuk stoppning och ben av trä (ask) är både en riktig snygging med läckra former och skön att sitta i. Komplettera gärna med en god bok och pläd. Stolen passar även som skön matbordsstol till stora bord för dig med gott om plats (bredd 60 cm) och gäster du inte vill bli av med. Plastpluppar under benen skyddar ditt golv. Stolen kan torkas av försiktigt med fuktig trasa.

STORLEK: Höjd 86 cm. Bredd 60 cm. Djup 65 cm. Sitthöjd 48 cm. Max 120 kg (inget för GW)

Danska märket Nordal gör bl a snygga möbler. Varje produkt är handgjord efter gamla metoder med en tydlig hantverkskänsla i skön vintage-stil och du får räkna med en charmig skavank lite här och var som gör just din sak unik! Nordal har en passion för det genuina med naturliga material som trä och metall och en tydlig, lite robust stil med stort inslag av industristil som vi verkligen tycker om. Från Nordal köper vi bl a snygga soffbord, hyllor, stolar och rullvagnar, handgjorda korgar och textilier som plädar och kuddar. Läckra inredningdetaljer som ljusstakar, lyktor, fotoramar och speglar. Och fina trädgårdstillbehör som trädgårdsmöbler, vattenkannor, krukor, urnor och trädgårdsredskap. Countrystyle är Återförsäljare av Nordal  Online här i vår Webbutik och i vår butik i Stockholm (på Lidingö).

Tipset:

Nordals stol 'The Velvet Club' passar bra som matbordsstol

Faktarutan:

Art. Nr

Bredd60 cm
Höjd86 cm
Materialsammet/trä
FärgGrå
Djup65 cm

Fler varor på samma tema:

 • #stol
 • #nordal
 • Kompisprodukter :

  Du tittade senast på:

  Recensioner

  SKRIV RECENSION  >>

  ***
  SKRIV RECENSION FÅ CHANS ATT VINNA 500! »
  ***

  Läs mer om hur du kan vinna? »

  Skriv recension

  Nordal Fåtölj 'The Velvet Club Grey'

  Nordal Fåtölj 'The Velvet Club Grey'

  Nordal fåtölj 'The Velvet Club Grey' i grå sammet med ben av trä

  COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2015 ALL RIGHTS RESERVED.