Nordal Drinkvagn Trolley

ORD. 6 990 SEK

6 790 SEK

Antal i lager: -

Leverans Oktober - förbeställ nu!

Fråga om varan? >
 
E-mail:


Meddelande:


Delbetala med Klarna Faktura fr XXX:-/månad

Beskrivning

Läs mer om varan

Leverans

Nordal Drinkvagn Trolley Art Deco

Nordal Drinkvagn 'Trolley Art Deco' är en riktigt glammig drinkvagn i typiskt Art Deco-stil med en nätt modern känsla. Vackert utformat underrede i mässingsfinish och skivor i mörkt glas. Låsbara hjul. Plastpluppar under benen skyddar ditt golv. 

STORLEK: Höjd 80 cm. Bredd 76 cm. Djup 44 cm.

Danska märket Nordal gör bl a snygga möbler. Varje produkt är handgjord efter gamla metoder med en tydlig hantverkskänsla i skön vintage-stil och du får räkna med en charmig skavank lite här och var som gör just din sak unik! Nordal har en passion för det genuina med naturliga material som trä och metall och en tydlig, lite robust stil som vi verkligen tycker om. Från Nordal köper vi bl a snygga soffbord, hyllor, stolar och rullvagnar, handgjorda korgar och textilier som plädar och kuddar. Läckra inredningdetaljer som ljusstakar, lyktor, fotoramar och speglar. Och fina trädgårdstillbehör som trädgårdsmöbler, vattenkannor, krukor, urnor och trädgårdsredskap. Countrystyle är Återförsäljare av Nordal  Online här i vår Webbutik och i vår butik i Stockholm (på Lidingö).

Tipset:

Nordal har mängder av matchande inredningsdetaljer i läcker Art Deco stil, tex kuddar i sammet, bordslampor, överkast mm.

Faktarutan:

Art. Nr

Bredd76 cm
Höjd80 cm
MaterialMetall/Glas
FärgMässingsfärg
Djup44 cm

Fler varor på samma tema:

 • #mässing
 • #art deco
 • #nordal
 • #drinkvagn
 • Kompisprodukter :

  Du tittade senast på:

  Recensioner

  SKRIV RECENSION  >>

  ***
  SKRIV RECENSION FÅ CHANS ATT VINNA 500! »
  ***

  Läs mer om hur du kan vinna? »

  Skriv recension

  Nordal Drinkvagn Trolley

  Nordal Drinkvagn Trolley

  Nordal Drinkvagn Trolley Art Deco med underrede i mässingsfinish och skivor i mörkt glas.

  COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2020 ALL RIGHTS RESERVED.