Nordal Drinkbord Midnight Marmor

4 990 SEK

Antal i lager: -

Leveranstid ca 1 1/2 - 2 veckor

Fråga om varan? >
 
E-mail:


Meddelande:


Beskrivning

Läs mer om varan

Leverans

Nordal Drinkbord 'Midnight Marmor'

Nordal Drinkbord 'Midnight Marmor' ett läckert bord med bordsskiva i grå/svart vackert marmorerad marmor och bordsunderrede i svart metall. Designinspirationen andas en mix av trendig Art Deco och industristil. Plastpluppar under benen skyddar ditt golv. Nordals möbler är handgjorda, varje möbel är därför unik (personlig säger vi) och du kan inte räkna med en perfekt industritillverkad finish. Tack och lov.

STORLEK: Höjd 80 cm. Bredd 74 cm. Djup 48 cm.

Danska märket Nordal gör bl a snygga möbler. Varje produkt är handgjord efter gamla metoder med en tydlig hantverkskänsla i skön vintage-stil och du får räkna med en charmig skavank lite här och var som gör just din sak unik! Nordal har en passion för det genuina med naturliga material som trä och metall och en tydlig, lite robust stil som vi verkligen tycker om. Från Nordal köper vi bl a snygga soffbord, hyllor, stolar och rullvagnar, handgjorda korgar och textilier som plädar och kuddar. Läckra inredningdetaljer som ljusstakar, lyktor, fotoramar och speglar. Och fina trädgårdstillbehör som trädgårdsmöbler, vattenkannor, krukor, urnor och trädgårdsredskap. Countrystyle är Återförsäljare av Nordal  Online här i vår Webbutik och i vår butik i Stockholm (på Lidingö).

Tipset:

Nordals lyxiga *midnight' bord finns även som sidobord och soffbord.

Faktarutan:

Art. Nr

Bredd74 cm
Höjd80 cm
MaterialMetall/Marmor
FärgSvart
Djup48 cm

Fler varor på samma tema:

 • #bord
 • #drinkbord
 • #marmor
 • #nordal
 • Kompisprodukter :

  Du tittade senast på:

  Recensioner

  SKRIV RECENSION  >>

  ***
  SKRIV RECENSION FÅ CHANS ATT VINNA 500! »
  ***

  Läs mer om hur du kan vinna? »

  Skriv recension

  Nordal Drinkbord Midnight Marmor

  Nordal Drinkbord Midnight Marmor

  Nordal Drinkbord 'Midnight Marmor' med bordsskiva i grå/svart marmor 

  COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2015 ALL RIGHTS RESERVED.