Nordal Bricka Art Deco Brass

ORD. 698 SEK

598 SEK

Antal i lager: -

Nyhet på väg in - Förbeställ nu!

Fråga om varan? >
 
E-mail:


Meddelande:


Beskrivning

Läs mer om varan

Leverans

Nordal Bricka 'Art Deco Brass' 

Nordal Bricka 'Art Deco Brass' i mässingsfinish med skiva i mörkt glas. En läcker och lyxig bricka som är något utöver det vanliga...

STORLEK: Bredd 50 cm. Djup 26 cm. Höjd 6 cm.

Danska märket Nordal gör bl a snygga möbler. Varje produkt är handgjord efter gamla metoder med en tydlig hantverkskänsla i skön vintage-stil och du får räkna med en charmig skavank lite här och var som gör just din sak unik! Nordal har en passion för det genuina med naturliga material som trä och metall och en tydlig, lite robust stil som vi verkligen tycker om. Från Nordal köper vi bl a snygga soffbord, hyllor, stolar och rullvagnar, handgjorda korgar och textilier som plädar och kuddar. Läckra inredningdetaljer som ljusstakar, lyktor, fotoramar och speglar. Och fina trädgårdstillbehör som trädgårdsmöbler, vattenkannor, krukor, urnor och trädgårdsredskap. Countrystyle är Återförsäljare av Nordal  Online här i vår Webbutik och i vår butik i Stockholm (på Lidingö).

Tipset:

Nordal har mängder av matchande inredningsdetaljer i läcker Art Deco stil, tex kuddar i sammet, bordslampor, överkast mm.

Faktarutan:

Art. Nr

Bredd50 cm
Höjd6 cm
MaterialMetall/Glas
FärgMässingsfärg
Djup26 cm

Fler varor på samma tema:

 • #bricka
 • #nordal
 • Kompisprodukter :

  Du tittade senast på:

  Recensioner

  SKRIV RECENSION  >>

  ***
  SKRIV RECENSION FÅ CHANS ATT VINNA 500! »
  ***

  Läs mer om hur du kan vinna? »

  Skriv recension

  Nordal Bricka Art Deco Brass

  Nordal Bricka Art Deco Brass

  Nordal Bricka 'Art Deco Brass' i mässingsfinish med skiva i mörkt glas, 50 cmx 26 cm x 6 cm.

  COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2015 ALL RIGHTS RESERVED.