Nordal Bord Trä Vintage Wood

3 698 SEK

Antal i lager: -

Leveranstid ca 4-8 dagar

Fråga om varan? >
 
E-mail:


Meddelande:


Delbetala med Klarna Faktura fr XXX:-/månad

Beskrivning

Läs mer om varan

Leverans

Nordal Bord Trä Vintage Wood med underrede av järn

Nordal hopfällbart Bord i vintagestil med underrede av antikbehandlad järn, bredd 153 cm, är ett handgjort bord i ruff industristil. Ett perfekt bord för sommarens trädgårdsfester! Nordals möbler är handgjorda med en tydlig hantverkskänsla och ska ha en charmig lite sliten vintagelook med en tydligt rustik känsla. Varje möbel är därför unik (personlig säger vi) och du kan inte räkna med en perfekt industritillverkad finish. Färgen och finishen kan variera från mer blå till grå. Maxvikt 70 kg.

STORLEK: Bredd 153 cm. Höjd 73 cm. Djup 59 cm.

Danska märket Nordal gör bl a snygga möbler. Varje produkt är handgjord efter gamla metoder med en tydlig hantverkskänsla i skön vintage-stil och du får räkna med en charmig skavank lite här och var som gör just din sak unik! Nordal har en passion för det genuina med naturliga material som trä och metall och en tydlig, lite robust stil med stort inslag av industristil som vi verkligen tycker om. Från Nordal köper vi bl a snygga soffbord, hyllor, stolar och rullvagnar, handgjorda korgar och textilier som plädar och kuddar. Läckra inredningdetaljer som ljusstakar, lyktor, fotoramar och speglar. Och fina trädgårdstillbehör som trädgårdsmöbler, vattenkannor, krukor, urnor och trädgårdsredskap. Countrystyle är Återförsäljare av Nordal  Online här i vår Webbutik och i vår butik i Stockholm (på Lidingö).

Tipset:

Nordals snygga vintagebord är lika snyggt inne som t ex i uterummet eller växthuset. Ett perfekt bord för sommarens trädgårdsfester!

Faktarutan:

Art. Nr

Bredd153 cm
Höjd73 cm
MaterialRecyklat trä järn
Färgblågrått
Djup59 cm

Fler varor på samma tema:

 • #bord
 • #nordal
 • Kompisprodukter :

  Du tittade senast på:

  Recensioner

  SKRIV RECENSION  >>

  ***
  SKRIV RECENSION FÅ CHANS ATT VINNA 500! »
  ***

  Läs mer om hur du kan vinna? »

  Skriv recension

  Nordal Bord Trä Vintage Wood

  Nordal Bord Trä Vintage Wood

  Nordal Bord Trä Vintage Wood med underrede av järn, bredd 153 cm.

  COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2020 ALL RIGHTS RESERVED.