Nordal Barstol 'Black' läder

3 150 SEK

Antal i lager: -

Leveranstid ca 1 1/2 vecka

Fråga om varan? >
 
E-mail:


Meddelande:


Beskrivning

Läs mer om varan

Leverans

Nordal Barstol 'Black' svart läder

Nordal Barstol 'Black' i svart vintagebehandlat slitstarkt läder med ben av metall är en handgjord barstol i snygg industristil som passar bra vid till exempel en köksö. Plastpluppar under benen skyddar ditt golv. Nordals möbler är handgjorda med en tydlig hantverkskänsla och ska ha en charmig lite sliten vintagelook med en tydligt rustik känsla. Varje möbel är därför unik (personlig säger vi) och du kan inte räkna med en perfekt industritillverkad finish. Maxvikt 100 kg.

STORLEK: Höjd 99 cm. Bredd 46 cm. Djup 47 cm. Sitthöjd 68 cm.

Danska märket Nordal gör bl a snygga möbler. Varje produkt är handgjord efter gamla metoder med en tydlig hantverkskänsla i skön vintage-stil och du får räkna med en charmig skavank lite här och var som gör just din sak unik! Nordal har en passion för det genuina med naturliga material som trä och metall och en tydlig, lite robust stil med stort inslag av industristil som vi verkligen tycker om. Från Nordal köper vi bl a snygga soffbord, hyllor, stolar och rullvagnar, handgjorda korgar och textilier som plädar och kuddar. Läckra inredningdetaljer som ljusstakar, lyktor, fotoramar och speglar. Och fina trädgårdstillbehör som trädgårdsmöbler, vattenkannor, krukor, urnor och trädgårdsredskap. Countrystyle är Återförsäljare av Nordal  Online här i vår Webbutik och i vår butik i Stockholm (på Lidingö).

Tipset:

Nordals barstol 'Brownie' passar bra som matbordsstol

Faktarutan:

Art. Nr

Bredd50 cm
Höjd79 cm
Materialmetall/läder
FärgSvart
Djup45 cm

Fler varor på samma tema:

 • #stol
 • #barstol
 • #nordal
 • Kompisprodukter :

  Du tittade senast på:

  Recensioner

  SKRIV RECENSION  >>

  ***
  SKRIV RECENSION FÅ CHANS ATT VINNA 500! »
  ***

  Läs mer om hur du kan vinna? »

  Skriv recension

  Nordal Barstol 'Black' läder

  Nordal Barstol 'Black' läder

  Nordal Barstol 'Black' i svart läder med ben av metall är en handgjord barstol i snygg industristil

  COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2015 ALL RIGHTS RESERVED.