Nordal Bänk Trä Vintage Wood, 100 cm

2 590 SEK

Antal i lager: -

Leveranstid ca 4-8 dagar

Fråga om varan? >
 
E-mail:


Meddelande:


Delbetala med Klarna Faktura fr XXX:-/månad

Beskrivning

Läs mer om varan

Leverans

Nordal snygg Bänk i Trä i vintagestil

Nordal snygg Bänk i Trä 'Vintage Wood' i vintagestil med sittbänk i recyklat, snyggt vaxat trä och underrede av antikbehandlad järn, bredd 100 cm, är en handgjord bänk i snygg industristil. Nordals möbler är handgjorda med en tydlig hantverkskänsla och ska ha en charmig lite sliten vintagelook med en tydligt rustik känsla. Varje möbel är därför unik (personlig säger vi) och du kan inte räkna med en perfekt industritillverkad finish. Maxvikt 100 kg.

STORLEK: Bredd 100 cm. Höjd 45 cm. Djup 35 cm.

Danska märket Nordal gör bl a snygga möbler. Varje produkt är handgjord efter gamla metoder med en tydlig hantverkskänsla i skön vintage-stil och du får räkna med en charmig skavank lite här och var som gör just din sak unik! Nordal har en passion för det genuina med naturliga material som trä och metall och en tydlig, lite robust stil med stort inslag av industristil som vi verkligen tycker om. Från Nordal köper vi bl a snygga soffbord, hyllor, stolar och rullvagnar, handgjorda korgar och textilier som plädar och kuddar. Läckra inredningdetaljer som ljusstakar, lyktor, fotoramar och speglar. Och fina trädgårdstillbehör som trädgårdsmöbler, vattenkannor, krukor, urnor och trädgårdsredskap. Countrystyle är Återförsäljare av Nordal  Online här i vår Webbutik och i vår butik i Stockholm (på Lidingö).

Tipset:

Lika snygg vid fotänden på sängen som hallbänk ellerextra sittplats vid soffan.

Faktarutan:

Art. Nr

Bredd136 cm
Höjd46 cm
FärgVaxat natur
Djup56 cm
MaterialRecyklat Trä/Järn

Fler varor på samma tema:

 • #nordal
 • #bänk
 • Kompisprodukter :

  Du tittade senast på:

  Recensioner

  SKRIV RECENSION  >>

  ***
  SKRIV RECENSION FÅ CHANS ATT VINNA 500! »
  ***

  Läs mer om hur du kan vinna? »

  Skriv recension

  Nordal Bänk Trä Vintage Wood, 100 cm

  Nordal Bänk Trä Vintage Wood, 100 cm

  Nordal snygg Bänk i Trä i vintagestil, med underrede av järn, bredd 100 cm 

  COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2020 ALL RIGHTS RESERVED.