Nordal Avlastningsbord / Skrivbord Rough vintagestil

6 900 SEK

Antal i lager: -

Leveranstid ca 4-8 dagar

Fråga om varan? >
 
E-mail:


Meddelande:


Delbetala med Klarna Faktura fr XXX:-/månad

Beskrivning

Läs mer om varan

Leverans

Nordal Avlastningsbord / Skrivbord 'Rough' recyklat trä metall

Nordal Avlastningsbord / Skrivbord 'Rough' är precis som namnet säger ett bord i ruff industristil med skiva i recyklat och handvaxat Pinje-trä och bordsunderrede i vintagebehandlad metall. OBS! Bordsskivan är endast 70 cm djup så denna möbeln är alltså inte i första hand tänkt som matbord - men passar jättefint som skrivbord / arbetsbänk / avlastningsbord! Nordals möbler är handgjorda med en tydlig hantverkskänsla. Varje möbel är därför unik (personlig säger vi) och har inte en perfekt industritillverkad finish.

STORLEK: Höjd 75 cm. Bredd 180 cm. Djup 70 cm.

Danska märket Nordal gör bl a snygga möbler. Varje produkt är handgjord efter gamla metoder med en tydlig hantverkskänsla i skön vintage-stil och du får räkna med en charmig skavank lite här och var som gör just din sak unik! Nordal har en passion för det genuina med naturliga material som trä och metall och en tydlig, lite robust stil som vi verkligen tycker om. Från Nordal köper vi bl a snygga soffbord, hyllor, stolar och rullvagnar, handgjorda korgar och textilier som plädar och kuddar. Läckra inredningdetaljer som ljusstakar, lyktor, fotoramar och speglar. Och fina trädgårdstillbehör som trädgårdsmöbler, vattenkannor, krukor, urnor och trädgårdsredskap. Countrystyle är Återförsäljare av Nordal  Online här i vår Webbutik och i vår butik i Stockholm (på Lidingö).

Tipset:

OBS! Bordsskivan är endast 70 cm djup så denna möbeln är alltså inte i första hand tänkt som matbord - men passar jättefint som skrivbord / arbetsbänk / avlastningsbord!

Faktarutan:

Art. Nr

Längd180 cm
Höjd75 cm
MaterialRecyklat Trä/Metall
FärgVintage Natur
Djup70 cm

Fler varor på samma tema:

 • #bord
 • #nordal
 • #skrivbord
 • Kompisprodukter :

  Du tittade senast på:

  Recensioner

  SKRIV RECENSION  >>

  ***
  SKRIV RECENSION FÅ CHANS ATT VINNA 500! »
  ***

  Läs mer om hur du kan vinna? »

  Skriv recension

  Nordal Avlastningsbord / Skrivbord Rough vintagestil

  Nordal Avlastningsbord / Skrivbord Rough vintagestil

  Nordal Avlastningsbord / Skrivbord 'Rough' recyklat trä metall, height 77 cm, dia 180 cm

  COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2020 ALL RIGHTS RESERVED.