Nordal Avlångt Soffbord Art Deco

5 490 SEK

Antal i lager: -

Leveranstid ca 1 1/2 vecka

Fråga om varan? >
 
E-mail:


Meddelande:


Beskrivning

Läs mer om varan

Leverans

Nordal avlångt Soffbord 'Art Deco' 

Nordal avlångt / ovalt Soffbord 'Art Deco' i metall med mattborstad guldfinish och trendigt rökfärgade glasskivor. Underredets runda cirkel är en snygg detalj med tydlig Art Deco influens. Bordet är i loungestil och 47 cm högt. Nordals möbler är handgjorda med en tydlig hantverkskänsla. Varje möbel är därför unik (personlig säger vi).

STORLEK: Bredd 122 cm. Djup 60 cm. Höjd 47 cm. 

Danska märket Nordal gör bl a snygga möbler. Varje produkt är handgjord efter gamla metoder med en tydlig hantverkskänsla i skön vintage-stil och du får räkna med en charmig skavank lite här och var som gör just din sak unik! Nordal har en passion för det genuina med naturliga material som trä och metall och en tydlig, lite robust stil som vi verkligen tycker om. Från Nordal köper vi bl a snygga soffbord, hyllor, stolar och rullvagnar, handgjorda korgar och textilier som plädar och kuddar. Läckra inredningdetaljer som ljusstakar, lyktor, fotoramar och speglar. Och fina trädgårdstillbehör som trädgårdsmöbler, vattenkannor, krukor, urnor och trädgårdsredskap. Countrystyle är Återförsäljare av Nordal  Online här i vår Webbutik och i vår butik i Stockholm (på Lidingö).

Tipset:

Bord med glasskiva är perfekta även i mindre rum då det alltid ger ett luftigt intryck, att se golvet under bordet gör att rummet ser mycket större ut!

Faktarutan:

Art. Nr

Bredd122 cm
Höjd47 cm
Djup60 cm
MaterialMetall
FärgGuldfärgad

Fler varor på samma tema:

 • #soffbord
 • #bord
 • #art deco
 • #nordal
 • #glasbord
 • Kompisprodukter :

  Du tittade senast på:

  Recensioner

  SKRIV RECENSION  >>

  ***
  SKRIV RECENSION FÅ CHANS ATT VINNA 500! »
  ***

  Läs mer om hur du kan vinna? »

  Skriv recension

  Nordal Avlångt Soffbord Art Deco

  Nordal Avlångt Soffbord Art Deco

  Nordal lågt avlångt Soffbord 'Art Deco' i metall med guldfinish och trendigt rökfärgade glasskivor, bredd 122 cm, höjd 47 cm.

  COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2015 ALL RIGHTS RESERVED.