Nadja Wedin kudde Blues grön

ORD. 556 SEK -->

356 SEK

Antal i lager: -

Leverans ca 1-2 dagar

Fri presentinslagning väljs i kassan!

Fråga om varan? >
 
E-mail:


Meddelande:


Beskrivning

Läs mer om varan

Leverans

Nadja Wedin kuddöverdrag Blues grön

Nadja Wedin Kuddöverdrag 'Blues' grön 100% bomull med härlig exklusiv linnestruktur. Vackra 'Blues'-mönstret är tryckt utifrån akvarellmålningar och har ett alldeles ljuvligt mjukt och finstämt uttryck. Heta svenska designern Nadja Wedin är en favorit hos oss med sina fantastiska detaljrika mönster! Det stora mysiga kuddöverdraget  är sytt i 100% bomull och har dold dragkedja för i och urtagning av innerkudde. Likadant mönster på fram/baksida. Innerkudde ingår ej. Maskintvätt 30°. 

STORLEK: 48x48 cm. (Passar till innerkudde 50x50 cm.)

Nadja Wedin arbetar som illustratör, konstnär och designer och designar bl a brickor och brickbord samt kuddar i sammet och bomull. ”Jag hoppas att alla som köper något med mina mönster på ska känna att de får mer än bara en bricka eller kudde, utan ett litet konstverk” säger Nadja. Nadja Wedin hämtar sin inspiration främst från naturen. Ofta börjar hon med att teckna svartvita tuschteckningar med tunn, tunn tuschpenna som sedan färgläggs. Nadja bor till och från på Mallorca och spanska folkloristiska inslag letar sig ibland in i Nadjas teckningar. Vi på Countrystyle är Återförsäljare av Nadja Wedin i Stockholm och hos oss kan du snabbt och enkelt köpa Nadja Wedin Design Online.

Tipset:

TIPS: Vi rekommenderar innerkudde i dun som ger kudden en riktigt snygg form (bra alternativ finns för de som är allergiska mot dun.) 50x50 cm är standardstorlek på kuddar, passande innerkuddar finns hos de större textilkedjorna.

Faktarutan:

Art. Nr

Bredd48 cm
Höjd48 cm
MaterialBomull
FärgGrön
MotivBlommigt

Fler varor på samma tema:

 • #kudde
 • #nadja wedin
 • #kuddöverdrag
 • Kompisprodukter :

  Du tittade senast på:

  Recensioner

  SKRIV RECENSION  >>

  ***
  SKRIV RECENSION FÅ CHANS ATT VINNA 500! »
  ***

  Läs mer om hur du kan vinna? »

  Skriv recension

  Nadja Wedin kudde Blues grön

  Nadja Wedin kudde Blues grön

  Nadja Wedin Kuddöverdrag 'Blues' grön 100% bomull med fin linnestruktur, 48x48 cm

  COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2015 ALL RIGHTS RESERVED.