Morris & Co Tapet Branch Sage

690 SEK

Antal i lager: -

Leveranstid ca 5-8 dagar

Fråga om varan? >
 
E-mail:


Meddelande:


Delbetala med Klarna Faktura fr XXX:-/månad

Beskrivning

Läs mer om varan

Leverans

Morris & Co Tapet Branch Sage designades av William Morris redan 1871

Morris & Co Tapet Branch Sage designades av William Morris redan 1871. Växter i organiska mönster är 150 år senare en minst lika het trend och Morris-tapeterna ligger på toppen av Pop-listan i inredningsvärlden! Vi har alla Morris Tapetböcker i vår Butik på Lidingö, så titta gärna in om du har vägarna förbi och vill se Morris tapeter live!

STORLEK: Bredd på Våden: 52 cm. LÄNGD på Tapetrulle: 10,5 meter. MÖNSTERPASSNING: 61.0 cm. Typ av mönsterpassning: Rak. Papperstapet, ej förklistrad

William Morris började designa tapeter i London på 1860-talet. För Morris var naturen en stor inspirationskälla. Idag är naturentrenden starkare än någonsin och Morris tapeter ligger på toppen av pop listan i inredningsvärlden! I Morris & Co: s designstudio i Loughborough söks arkiven frekvent igenom för att hitta gamla godsaker att ge en ny touch av 2000-talet. Flera av de nya tapeterna i `Archive`kollektionerna var ursprungligen tyger och har nu designats om till att bli toppmoderna tapeter.

Tipset:

Vi har en mängd supersnygga matchande varor från Morris & Co brickor, tallriksunderlägg, glasunderlägg världens härligaste Morris & Co Bad & Bodyprodukter med sköna crèmer - som också är jättefina Presenttips!

Faktarutan:

Art. Nr

Längd10,5 m
Bredd52 cm
MaterialPapper
FärgBlågrå

Fler varor på samma tema:

 • #morristapeter
 • #Morris & Co
 • #Morris tapeter
 • #tapeter
 • #William Morris
 • #klassiska tapeter
 • #Morris 6 Co tapeter
 • #Morris tapeter archive
 • Kompisprodukter :

  Du tittade senast på:

  Recensioner

  SKRIV RECENSION  >>

  ***
  SKRIV RECENSION FÅ CHANS ATT VINNA 500! »
  ***

  Läs mer om hur du kan vinna? »

  Skriv recension

  Morris & Co Tapet Branch Sage

  Morris & Co Tapet Branch Sage

  Morris & Co Tapet Branch Sage designades av William Morris redan 1871

  COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2020 ALL RIGHTS RESERVED.