Morris & Co Tapet Acanthus Stone

1 260 SEK

Antal i lager: -

Leveranstid ca 6-8 dagar

Fråga om varan? >
 
E-mail:


Meddelande:


Delbetala med Klarna Faktura fr XXX:-/månad

Beskrivning

Läs mer om varan

Leverans

Morris & Co Tapet Acanthus Stone är en av Morris mest storslagna och ikoniska tapeter

Morris & Co Tapet Acanthus Stone designades 1874 och är en av Morris mest storslagna och ikoniska tapetmönster. Det pampiga bladverket i flera lager ger ett fantastiskt djup med en tredimensionell effekt. Vi har alla Morris & Co´s Tapetböcker i vår Butik på Lidingö så titta gärna in för lite goda råd om du har vägarna förbi!

STORLEK: Bredd på Våden: 52 cm. LÄNGD på Tapetrulle: 10,5 meter. MÖNSTERPASSNING: 61 cm. Typ av mönsterpassning: Rak. Papperstapet, ej förklistrad.

William Morris började designa tapeter i London på 1860-talet, inspirationen hämtade han från naturen - en inspirationskälla som än idag är hetare än hetast! Nu vill vi ha naturliga material som trä, papper och ren ull... I Morris & Co´s designstudio i Loughborough vaskas godbitar fram ur arkiven för att få en touch av 2000-talet. Vissa nya tapeter gjordes från början som tyger och har nu designats om till moderna tapeter. Morris jobbade inte ensam i sin designstudio - många av de mest älskade tapeterna designades av adepten John Henry Dearle.

Tipset:

Vi har alla Morris & Co´s Tapetböcker i vår Butik på Lidingö så titta gärna in för lite inspiration och goda råd om du har vägarna förbi! Som de Morris-fans vi är har vi självklart en mängd Morris-tapeter hemma och kommer gärna med lite tips till dig som har svårt att bestämma dig...

Faktarutan:

Art. Nr

Längd10,5 m
Bredd52 cm
MaterialPapper
FärgKhakifärgad

Fler varor på samma tema:

 • #Morris & Co tapeter
 • #Morris & Co
 • #Morris tapeter
 • #tapeter
 • #William Morris
 • #Morris Archive II
 • #Morris tapet Acanthus
 • Kompisprodukter :

  Du tittade senast på:

  Recensioner

  SKRIV RECENSION  >>

  ***
  SKRIV RECENSION FÅ CHANS ATT VINNA 500! »
  ***

  Läs mer om hur du kan vinna? »

  Skriv recension

  Morris & Co Tapet Acanthus Stone

  Morris & Co Tapet Acanthus Stone

  Morris & Co Tapet Acanthus Stone är en av Morris mest storslagna och ikoniska tapeter

  COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2020 ALL RIGHTS RESERVED.