Morris & Co Bordsunderlägg 4-set Willow Blå

439 SEK

Antal i lager: -

Leveranstid Mars

Fri presentinslagning väljs i kassan!

Fråga om varan? >
 
E-mail:


Meddelande:


Beskrivning

Läs mer om varan

Leverans

Morris & Co 4-set rejält stort Bordsunderlägg Willow Blå, bredd 40 cm, laminerad översida och undersida i kork

Morris & Co 4-set Bordsunderlägg i Morris vackra Willow mönster i milt blått. Morris Bordsunderlägg är rejält gediget med en skön tyngd, det är också riktigt stort och rejält - bredd hela 40 cm. Översidan är laminerad och går bra att torka av med en fuktig trasa. Bordsunderlägget bör torkas av direkt efter användning då fettfläckar annars kan torka in och förstöra det skyddande ytskiktet. Rengöringsmedel bör dock undvikas då det i längden kan skada laminatskiktet och göra det mindre tåligt. Får ej diskas i maskin. Undersidan är i kork vilket gör att bordstabletten ligger still där den ska!

STORLEK: Bredd 40,1 cm. Höjd 29,8 cm.

Det är som vi alltid har sagt - riktigt god design är alltid supermodern! Det finns några ikoner på designhimlen som i alla fall vi alltid kommer att älska och dit hör definitivt Britten William Morris. Tänk den som hade väggar nog att tapetsera med varenda Morris-tapet... Vilken dröm! Vi som inte kan det kan i alla fall pimpa hemmet med Morris prylar lite här och var - som tex i köket där vi kan njuta av Morris-mönstren på bl a brickor, muggar, bordsunderlägg och glasunderlägg.

Tipset:

Morris & Co Bordsunderlägg kommer snyggt förpackat i ett set om 4 stycken. Vi på Countrystyle - som är riktigt inbitna Morris-fans - tycker såklart att Morris bordsunderlägg är ett jättebra Presenttips! Förutom som bordsunderlägg finns Willow mönstret även på matchande glasunderlägg, brickor och tapeter... Plus som en ljuvligt vacker Bad- och Bodyserie. Bara att njuta!

Faktarutan:

Art. Nr

Bredd40,1 cm
Höjd29,8 cm
FärgLjusblå

Fler varor på samma tema:

 • #presenttips Morris
 • #Morris & Co bordsunderlägg
 • #bordsunderlägg
 • #tallriksunderlägg
 • #bordstabletter blå
 • #presenttips kök
 • #Morris bordstabletter
 • #morris willow
 • Kompisprodukter :

  Recensioner

  SKRIV RECENSION  >>

  ***
  SKRIV RECENSION FÅ CHANS ATT VINNA 500! »
  ***

  Läs mer om hur du kan vinna? »

  Skriv recension

  Morris & Co Bordsunderlägg 4-set Willow Blå

  Morris & Co Bordsunderlägg 4-set Willow Blå

  Morris & Co 4-set rejält stort Bordsunderlägg Willow Blå, bredd 40 cm, laminerad översida och undersida i kork

  COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2015 ALL RIGHTS RESERVED.