Morris & Co Bokask Handcremer Golden Lily

339 SEK

Antal i lager: -

Leveranstid ca 1-2 dagar

Fråga om varan? >
 
E-mail:


Meddelande:


Beskrivning

Läs mer om varan

Leverans

Morris & Co Bokask Handcremer Golden Lily

Morris & Co Bokask Handcremer Golden Lily med 6 sköna handcremer 30 ml, i vackra tuber (alla har samma doft). Presentsetet kommer i en vacker ask i form av en bok i vintagestil med exklusivt guldtryck som blir jättefin till förvaring. Golden Lily är en mild doft med fräscha toppnoter av citrus, baserad på patchouli och med örtiga inslag av rosmarin. Perfekt Presentdoft som passar de flesta! Produkterna innehåller inga parabener eller sulfater.

STORLEK: Bredd Presentask ca 15 cm. Höjd ca 18 cm. Djup ca 6,5 cm.

"Mitt arbete är förkroppsligandet av drömmar" sade William Morris 1858. Morris & Co´s läckra Bad- och Bodyprodukter har fantastiska förpackningar med mönster från några av William Morris mest älskade designer. Dofterna är underbara med milda men rika inslag av sandelträ och patchouli och spänner ifrån den mer kryddiga Strawberry Thief-serien till den runda, milda Golden Lily över till den fräscha fruktiga Fruits-serien.

Tipset:

I Morris & Co´s Bad & Bodyserier finns många fantastiskt fina Presenttips! Med mängder av olika Presentset och Presentaskar. Bl a olika Reseset med minituber, manikyrset, gästtvålar och set med handtvål och handlotion i underbart vackra bokaskar, doftpåsar, doftljus och doftsticks.

Faktarutan:

Art. Nr

Bredd20 cm
Höjd18 cm
FärgLjusgrön
MotivBlommigt

Fler varor på samma tema:

 • #Morris & Co
 • #William Morris
 • #golden lily
 • #handcreme
 • Kompisprodukter :

  Recensioner

  SKRIV RECENSION  >>

  ***
  SKRIV RECENSION FÅ CHANS ATT VINNA 500! »
  ***

  Läs mer om hur du kan vinna? »

  Skriv recension

  Morris & Co Bokask Handcremer Golden Lily

  Morris & Co Bokask Handcremer Golden Lily

  Morris & Co Bokask Handcremer Golden Lily med 6 sköna handcremer i vackra tuber (alla har samma doft).

  COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2015 ALL RIGHTS RESERVED.