Se allt Mikaela Willers:

Visar 1 - 5 av 5 produkter
Visar 1 - 5 av 5 artiklar

Mikaela Willers gör handgjord keramik från Dalarna - barockljusstakar, krukor och kannor i fantastiska former och färger!

Mikaela Willers keramik är som Mikaela själv – expressiv och färgstark.

Mikaela Willers fantastiskt vackra barockljusstakar och krukor med namn som Faster Elsa, Greta och Lilly har redan blivit klassiker i många svenska hem. Vi har följt Mikaela under många år och hennes vackra keramik hör till våra absoluta favoriter! De vackra formerna har en tidlös skönhet som gör att man blir lika glad varje gång man tittar på något av Mikaelas vackra föremål. Om något deccenium eller så gissar vi att Faster Greta & Co kommer att vara moderna klassiker.

Mikaela Willers keramik görs i massor av härliga färger.

Mikaela älskar att experimentera med glasyrer och hennes ljusstakar, krukor och kannor finns i en mängd olika läckra färger som ständigt följs av nya som Mikaela testar fram. En nyhet är t ex en vacker grön färgton som tagits fram av återvunnet material från tidigare glaseringar. En kul idé som är typiskt Mikaela med sin energi och kreativitet. Självklart finns också klassikern vitt i sortimentet. Mikaela Willers tidlösa vita ljusstakar och krukor smälter perfekt in i vit lantlig inredning. All Mikaelas keramik är fin att mixa och matcha tillsammans.

COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2020 ALL RIGHTS RESERVED.