Se allt Konstgjorda Växter:

Visar 1 - 11 av 11 produkter
Visar 1 - 11 av 11 artiklar

Konstgjorda växter, krukväxter snittblommor och naturtrogna plastblommor i superkvalitet.

Letar du efter verklighetstrogna konstgjorda blommor som hortensia, orkidéer och tulpaner?

Glöm trista plastblommor – våra konstgjorda blommor, krukväxter och snittblommor är så verklighetstrogna att du troligen kommer vattna dem av misstag! Har du också råkat ut för vacker hortensia som hänger vissnad över krukan redan nästa morgon? Våra konstgjorda blommor, som hortensia vissnar aldrig, de ser otroligt verkliga ut och finns i massor av fina färger som vitt, blått och rosa. Vi har också konstgjorda blommor som orkidéer, tulpaner och trendiga ranunkler och rosor. Konstgjorda växter är perfekta i mörka rum, ovanför element och inte minst i sommarhuset!

Konstgjorda växter som olivträd, kaktus, monstera och eucalyptus i kanonkvalitet!

Våra konstgjorda växter är i superkvalitet och nästan omöjliga att skilja från riktiga växter. Vi har trendiga konstgjorda växter som olivträd, kaktus, eucalyptus och monstera! Olivträd t ex kan vara väldigt svåra att övervintra i vårt varma inomhusklimat och själva har vi gett upp försöken att få riktiga olivträd att inte tappa alla sina blad efter några månader… Våra konstgjorda växter har vi synat med lupp, vridit och vänt, klämt och känt innan de passerat nålsögat för att få ingå i vårt sortiment.

COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2020 ALL RIGHTS RESERVED.