Konstgjorda växter stor Fikus - 2 storlekar

1 198 SEK

Antal i lager: -

Leveranstid ca 3-5 dagar

Fråga om varan? >
 
E-mail:


Meddelande:


Delbetala med Klarna Faktura fr XXX:-/månad

Beskrivning

Läs mer om varan

Leverans

Konstgjorda växter stor Fikus - 2 storlekar

Konstgjorda växter stor Fikus, två höjder 130/160 cm - äntligen en fikus som inte tappar blad...! Våra fina fikusar är stora, maffiga och mycket naturtrogna konstväxter i hög kvalitet - fikusarna ser så verkliga ut att du troligen kommer vattna dem av misstag! Gröna växter och träd är en het inredningsaccessoar som kan göra ett helt rum! Perfekt i mörka hörn där vanliga växter inte trivs, i t ex sovrum där man kanske inte vill ha stora krukor med fuktig jord - i fritidshuset eller i uterummet där det blir kallt på vintern eller i offentlig miljö som hotell, SPA, café/restaurang! Vi har klämt och känt på alla våra konstgjorda växter, synat dem med lupp (nästan) och bara valt ut de allra, allra finaste och mest naturtrogna som vi själva kan tänka oss att ha hemma! Våra konstväxter har UV-skudd för att skydda mot solblekning.

STORLEK: L: Höjd 160 cm. M: Höjd 130 cm.

Våra snygga korgar är supersnygga till våra konstgjorda växter. Se våra korgar för växter här: Korgar >

Mycket har hänt på senare år inom området konstgjorda växter - de finaste är så enormt naturtrogna att det är väldigt svårt att skilja dem från riktiga gröna växter. Våra konstväxter har blad med UV-skydd som skyddar dem mot solblekning. Vi på Countrystyle.se är Återförsäljare av konstgjorda växter och hos oss kan du snabbt och enkelt handla konstgjorda växter Online.

Tipset:

Konstgjorda växter är perfekta att ha inomhus i mörka rum och inte minst i sommarhuset. Bra i uterummet där det blir kallt på vintern. Samt på hotell, SPA, café/restaurang.

Faktarutan:

Art. Nr

Höjd130 cm,160 cm
FärgGrön
MotivFikus

Fler varor på samma tema:

 • #gröna växter
 • #konstgjorda växter
 • #konstväxter
 • #konstväxt
 • Kompisprodukter :

  Recensioner

  SKRIV RECENSION  >>

  ***
  SKRIV RECENSION FÅ CHANS ATT VINNA 500! »
  ***

  Läs mer om hur du kan vinna? »

  Skriv recension

  Konstgjorda växter stor Fikus - 2 storlekar

  Konstgjorda växter stor Fikus - 2 storlekar

  Konstgjorda växter stor Fikus, två höjder 130/160 cm - mycket naturtrogen konstväxt i hög kvalitet

  COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2020 ALL RIGHTS RESERVED.