Konstgjorda Lönnlöv 2-Set

249 SEK

Antal i lager: -

Leveranstid ca 5-8 dagar

Fråga om varan? >
 
E-mail:


Meddelande:


Beskrivning

Läs mer om varan

Leverans

Konstgjorda Lönnlöv 

Konstgjorda Lönnlöv 2-Set, mycket naturtrogna, höjd 110 cm. Våra fina stora konstgjorda lönnlöv är i hög kvalitet med UV-skydd som skyddar mot blekning. De vackra lönnlöven är jättefina att blanda med andra kvistar och konstväxter i snygga arrangemang. Vi har klämt och känt på alla våra konstgjorda växter, synat dem med lupp (nästan) och bara valt ut de allra, allra finaste av konstgjorda växter.

STORLEK: Höjd 110 cm.

Mycket har hänt på senare år inom området konstgjorda växter - de finaste är så enormt naturtrogna att det är väldigt svårt att skilja dem från riktiga gröna växter. Våra konstväxter har blad med UV-skydd som skyddar dem mot solblekning. Vi på Countrystyle.se är Återförsäljare av konstgjorda växter och hos oss kan du snabbt och enkelt handla konstgjorda växter Online.

Tipset:

Konstgjorda växter är perfekta att ha inomhus - även i mörka rum och inte minst i sommarhuset som ser välbesökt ut året om!

Faktarutan:

Art. Nr

HöjdCa 110 cm
Färg-

Fler varor på samma tema:

 • #konstgjorda blommor
 • #konstgjorda växter
 • #konstväxter
 • Kompisprodukter :

  Du tittade senast på:

  Recensioner

  SKRIV RECENSION  >>

  ***
  SKRIV RECENSION FÅ CHANS ATT VINNA 500! »
  ***

  Läs mer om hur du kan vinna? »

  Skriv recension

  Konstgjorda Lönnlöv 2-Set

  Konstgjorda Lönnlöv 2-Set

  Konstgjorda Lönnlöv 2-Set, mycket naturtrogna, höjd 110 cm.

  COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2020 ALL RIGHTS RESERVED.