Konstgjord Orkidé

189 SEK

Antal i lager: -

Leveranstid ca 1-2 dagar

Fråga om varan? >
 
E-mail:


Meddelande:


Beskrivning

Läs mer om varan

Leverans

Konstgjord Orkidé, vit, mycket naturtrogen i hög kvalitet

Konstgjord Orkidé, vit, mycket naturtrogen i hög kvalitet, höjd 35 cm. Orkidén ser så verklig ut att du troligen kommer vattna den av misstag! Orkidéer blommar bara några kortare perioder per år och en pinne med några blad längst ner är inte så kul. Därför är vi stolta över att kunna presentera ett väldigt naturtroget alternativ till riktiga orkidéer. Vi har klämt och känt på alla våra konstgjorda blommor och bara valt ut de allra, allra finaste.

STORLEK: Höjd ca 35 cm.

Snyggt till orkidéer är våra snygga höga smala terrakotta krukor 'Helena' höjd 18 cm i diameter. Se våra krukor här: Krukor >

Mycket har hänt på senare år inom området konstgjorda blommor - de finaste är så enormt naturtrogna att det är väldigt svårt att skilja dem från riktiga blommor. (Glöm trista plastblommor.) 

Tipset:

Konstgjorda blommor - som vår vackra orkidé - är perfekta att ha även i mörka rum, över ett element och inte minst i sommarhuset som då ser välbesökt ut året om!

Faktarutan:

Art. Nr

Höjdca 40 cm
FärgVit

Fler varor på samma tema:

 • #konstgjorda blommor
 • #plastblommor
 • #orkidé
 • #konstgjord orkidé
 • #vit orkidé
 • Kompisprodukter :

  Du tittade senast på:

  Recensioner

  SKRIV RECENSION  >>

  ***
  SKRIV RECENSION FÅ CHANS ATT VINNA 500! »
  ***

  Läs mer om hur du kan vinna? »

  Skriv recension

  Konstgjord Orkidé

  Konstgjord Orkidé

  Konstgjord Orkidé, mycket naturtrogen i hög kvalitet, höjd 35 cm

  COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2020 ALL RIGHTS RESERVED.