Konstgjord Chrysanthemum 2-set

229 SEK

Antal i lager: -

Leveranstid ca 1-3 dagar

Fråga om varan? >
 
E-mail:


Meddelande:


Delbetala med Klarna Faktura fr XXX:-/månad

Beskrivning

Läs mer om varan

Leverans

Konstgjord Chrysanthemum Plommon 2-Set

Konstgjord vacker Chrysanthemum i 2-set vackra långstjälkade snittblommor i snygg färg 'Plommon' med plommonfärgade blomblad med verklighetstrogen yta. Våra fina Chrysanthemum är en mycket naturtrogen konstblomma i hög kvalitet med UV-skydd som skyddar mot blekning. Jättefina att blanda med riktiga blommor eller andra konstväxter i snygga blomsterarrangemang. Vi har klämt och känt på alla våra konstgjorda blommor, synat dem med lupp (nästan) och bara valt ut de allra, allra finaste av konstgjorda växter.

STORLEK: Höjd 60 cm. 

Mycket har hänt på senare år inom området konstgjorda blommor och växter - de finaste är så enormt naturtrogna att det är väldigt svårt att skilja dem från riktiga blommor och gröna växter. Våra konstväxter har blad med UV-skydd som skyddar dem mot solblekning. Vi på Countrystyle.se är Återförsäljare av konstgjorda blommor och växter och hos oss kan du snabbt och enkelt handla konstgjorda växter Online.

Tipset:

Konstgjorda blommor - som vår vackra Chrysanthemum - är perfekta att ha inomhus - även i mörka rum och inte minst i sommarhuset som ser välbesökt ut året om!

Faktarutan:

Art. Nr

HöjdCa 60 cm
FärgPlommon

Fler varor på samma tema:

 • #konstgjorda blommor
 • #konstgjorda växter
 • #konstväxter
 • Kompisprodukter :

  Du tittade senast på:

  Recensioner

  SKRIV RECENSION  >>

  ***
  SKRIV RECENSION FÅ CHANS ATT VINNA 500! »
  ***

  Läs mer om hur du kan vinna? »

  Skriv recension

  Konstgjord Chrysanthemum 2-set

  Konstgjord Chrysanthemum 2-set

  Konstgjord Chrysanthemum 2-set vackra långstjälkade snittblommor i snygg färg 'Plommon' - mycket naturtrogen konstblomma i hög kvalitet

  COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2020 ALL RIGHTS RESERVED.