Kattvik Design ljusstake borstat Stål

525 SEK

Antal i lager: -

Leveranstid ca 7 dagar

Fråga om varan? >
 
E-mail:


Meddelande:


Delbetala med Klarna Faktura fr XXX:-/månad

Beskrivning

Läs mer om varan

Leverans

Kattvik Design Ljusstake borstat rostfritt stål 

Kattvik Design Ljusstake i borstat rostfritt stål är en lika vacker och stilren som praktisk ljusstake och går lika bra att använda ute som inne. Stormglaset gör att ljuset inte kan blåsa ut. Ljusstaken  hindrar också att stearin rinner ner på bordet och gör det säkrare att tända levande ljus. Foten är både snygg och gör att ljuset står stabilt. Glaset är enkelt löstagbart och ljusstaken är lätt att rengöra inuti. Kattvik Design ljusstakar passar perfekt för Kronljus som är lite kortare men passar också för kortare antikljus. Kattvik Design ljusstakar den sk 'Kattviksljusstaken' finns i både mässing, borstat stål och förnicklad mässing (silverfärgade). Vi på Countrystyle har fina svensktillverkade stearinljus  - Kronljus i 100% stearin som passar perfekt i ljusstakarna från Kattvik Design - de är precis lagom långa. Se våra kronljus här >

STORLEK: Höjd: 25 cm. Diameter glas: 5 cm. Diameter Fot: 9 cm.

Kattvik Design är ett familjeföretag som drivs av familjen Rösth i den lilla orten Torekov utanför Båstad. Rösth´s är restauratörer och har ett stort intresse både av god matlagning och vackra dukningar. Det är här Kattvik Design med sina stilrena ljusstakar kommer in i bilden. Torekov är en välkänd sommarpärla – framför allt för många Stockholmare, orten kännetecknas bl a av att man gärna går omkring i badrock hela dagen. Helst trådsliten och ärvd i generationer sedan 30-talet... Vi på Countrystyle är Återförsäljare av Kattvik Design och hos oss kan du snabbt och enkelt köpa Kattvik Design Online.

Tipset:

Vi på Countrystyle har fina svensktillverkade stearinljus  - Kronljus i 100% stearin som passar perfekt i ljusstakarna från Kattvik Design - de är precis lagom långa. Se våra kronljus här >

Faktarutan:

Art. Nr

Höjd25 cm
Diameter5 cm
MaterialGlas

Fler varor på samma tema:

 • #ljusstakar
 • #ljusstake
 • #kattvik design
 • #ljusstake mässing
 • #Kattviksljusstaken
 • Kompisprodukter :

  Du tittade senast på:

  Recensioner

  SKRIV RECENSION  >>

  ***
  SKRIV RECENSION FÅ CHANS ATT VINNA 500! »
  ***

  Läs mer om hur du kan vinna? »

  Skriv recension

  Kattvik Design ljusstake borstat Stål

  Kattvik Design ljusstake borstat Stål

  Kattvik Design Ljusstake i borstat rostfritt stål är lika vacker som praktiskt och går lika bra att använda ute som inne, höjd 25 cm.

  COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2015 ALL RIGHTS RESERVED.