Om Countrystyle:

Allt började med en Gårdsbutik med lantlig inredning på vår Gård Thyrasgård i Falkenberg.
Redan i Gårdsbutiken hade vi mycket fina kökssaker i emalj
Butikshunden Malte var alltid med i Gårdsbutiken!

Countrystyle startade redan 2006 som en Gårdsbutik med lantlig inredning.

Countrystyle startade redan 2006 som en Gårdsbutik med lantlig inredning på vår hästgård Thyrasgård i Falkenberg på Västkusten. Det som var tänkt som ett sidoprojekt till reklamuppdrag som copywriter, hästuppfödning och tävlande i dressyr, växte som en snöboll i den starka trenden med lantlig inredning. 2007 startades webbutiken Countrystyle.se med inredning och presenter. 

Förutom webbutiken Countrystyle.se arbetar vi även med inredning, styling och fotografering. När vi är lediga är vi ofta på Mallorca. Följ gärna vår Instagram från Mallorca: <a href="https://instagram.com/mallorcamystyle">Vår Mallorcasida på Instagram</a> med massor av mysiga bilder och bra restips från vackra Mallorca. Här hittar du allt från vackra landskapsbilder till lantliga stenhus, inredning och så Mallorcas vackraste stränder förstås...

Företagets adress:

Älvdalsvägen 167

16575 Hässelby

Det här får du när du handlar hos oss:

COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2020 ALL RIGHTS RESERVED.