Om Countrystyle:

Allt började med en Gårdsbutik med lantlig inredning på vår Gård Thyrasgård i Falkenberg.
Redan i Gårdsbutiken hade vi mycket fina kökssaker i emalj
Butikshunden Malte var alltid med i Gårdsbutiken!

Countrystyle startade redan 2006 som en Gårdsbutik med lantlig inredning.

Countrystyle startade redan 2006 som en Gårdsbutik med lantlig inredning på vår hästgård Thyrasgård i Falkenberg på Västkusten. Det som var tänkt som ett sidoprojekt till reklamuppdrag som copywriter, hästuppfödning och tävlande i dressyr, växte som en snöboll i den starka trenden med lantlig inredning. 2007 startades webbutiken Countrystyle.se med inredning och presenter. Redan då satsade vi på utländska, roliga märken som Brittiska Cath Kidston och Holländska Pip Studio som vi var ensamma om i Sverige. På vår första mässa i England visste vi inte ens till vilken stad man borde resa och ändå mindre till vilken mässa - men vi hade nybörjartur och prickade rätt! Med stencilerade visitkort i en upplaga av sisådär 100 ex lyckades vi på något underligt vis komma hem med inte bara en massa nya roliga varumärken utan också med en Agentur på Cath Kidston´s Bad- och Bodyprodukter. Hur det gick till är det än idag ingen som riktigt vet. Hade vi en begränsad kunskap om retail var vår erfarenhet inom grossistbranschen lika med 0. Men hur svårt kan det vara tänkte vi? Vi lyckades komma över en stor sista-minuten avbokad monter på Formex-mässan och packade bilen full med tvångs-inkallade väninnor och hästtransporten med handcremer, dushcremer och doftljus och styrde kosan mot Stockholm... 

På vårt första Formex blev det rena kalabaliken i montern och vi skrev ordrar så pennorna tog slut och vi fick norpa nya i montern bredvid... Nästa projekt blev att härbärgera leveransen av sisådär 30 gigantiska sjöpallar med varor ifrån England. Att klämma in dem på Thyrasgård var det inte tal om så grannen Bengt fick helt enkelt order om att utrymma sin maskinhall i utbyte mot en flaska whisky. (Nu hade Bengt som tur var en maskinhall till så han var ganska medgörlig måste man ändå säga.) Såhär i efterhand kan man tycka att vi i mångt och mycket - inte minst inspirerade av uppdragsgivaren och duktiga Falkenbergs entreprenören Marcus Nordvall - körde på volley (där fick du Marcus!) Hjärta och magkänsla är något som fortfarande 10 år senare präglar verksamheten. Men nu kanske med något mer erfarenhet i bagaget. 2012 flyttade vi av praktiska skäl Countrystyle's Kontor till Stockholm och närmare bestämt Lidingö där vi också öppnade en Butik. Verksamheten på Thyrasgård i Falkenberg fortsatte som Sommarbutik. Efter att ha haft samma webbutik i 9 år är det hösten 2015 äntligen - och inte en dag för tidigt - dags att ta nästa steg och lansera nya Countrystyle.se - proppad med moderna finesser och översatt till Engelska. Så nu kan även de som inte har svenska som modersmål ta del av alla kuliga saker som finns hos oss på Countrystyle. Under 2018 ombildades Firman till AB under namnet Home & Country Holding AB med orgnr: 559166-5467 och registrerad adress, Kilavägen 34 Thyrasgård 311 94 Falkenberg. OBS! Falkenberg är ej Bolagets besöks- eller postadress.

Det här får du när du handlar hos oss:

COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2020 ALL RIGHTS RESERVED.