inredning presenter företag:

Behöver du inredning till ditt företag som t ex belysning / lampor till restaurang / hotell eller företagspresenter / personalgåvor?

Vi på Countrystyle arbetar gärna med inredning för företag som t ex belysning / lampor till Restaurang, Hotell och Butik. Vi har lager och Butik på Lidingö och kan leverera snabbt, ofta samma dag, till Stockholm City! Till övriga orter skickas varorna med DB Schenker. Tänk på att beställa i god tid om du t ex vill beställa ett större antal industrilampor till restaurang. Har du företag och vill beställa större mängder av en viss vara, som t ex lampor, är du välkommen att kontakta oss så kan vi lämna en offert. OBS att offererade varor till företag inte betalas direkt i kassan i webbutiken via Klarna. För företag är det SVEA Ekonomi som sköter vår reskontra och som företag kan du få upp till 30 dagar netto som betalningsvillkor. Fakturan från SVEA Ekonomi skickas ut med posten samtidigt som leveransen går iväg. Är du intresserad av att köpa in varor till ditt företag, har arkitektfirma, produktionsbolag eller liknande? Välkommen att kontakta oss på Countrystyle på: kicki@countrystyle.se eller tel: 070- 970 97 70. (Mejl är det bästa sättet då vi kan vara upptagna med kunder i vår fysiska butik.)

På jakt efter Företagspresenter som Årets Julklapp till de anställda? Kika här hos oss! Vi på Countrystyle har flera egna Agenturer på bl a härliga Bad- och Bodyprodukter och Doftljus och kan enkelt sätta ihop fina presentförpackningar med lämpliga företagspresenter till förmånliga priser! Vi kan även ta fram specialbeställningar för tex större Kundklubbar, prenumerant-erbjudanden till förlag etc. Kontakta oss gärna så får du veta med! Kontakt: kicki@countrystyle.se eller tel: 070- 970 97 70. (Mejl är det bästa sättet då vi kan vara upptagna med kunder i vår fysiska butik.)


COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2020 ALL RIGHTS RESERVED.