Se allt Industrilampor:

Visar 1 - 3 av 3 produkter
Visar 1 - 3 av 3 artiklar

Riktigt snygga industrilampor i stilren retrostil hittar du Online här hos oss på Countrystyle!

Här hittar du stilrena industrilampor / taklampor som passar lika bra i ett modernt som i ett lantligt kök eller arbetsrum t ex.

Vi har massor av industrilampor i lager för snabb leverans 1-2 dagar. Bl a industrilampor från House Doctor. Här hittar du stilrena industrilampor / taklampor som passar lika bra i ett modernt som i ett lantligt kök eller arbetsrum t ex. Alla våra modeller av industrilampa är väldigt välgjorda med fin finish i riktigt gedigen kvalitet med en skön tyngd i godset!

Söker du en klassisk svart industrilampa, en sobert vit lampa eller en industrilampa i mässing, koppar eller knalligt gult eller petrolblått?

Vi har industrilampor i allt från svart till vitt, mässing, koppar, petrolblått, gult, grått eller antik matt vintage finish som passar fint både för lantlig inredning och det moderna kontoret! Vi har inudstrilampor med matt finish eller högblanka industrilampor. De allra flesta av våra snygga industrilampor har en snyggt arbetad takkopp i samma färg som lampan – en detalj som förhöjer intrycket av stil och kvalitet.

COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2020 ALL RIGHTS RESERVED.