House Doctor Skåp Zink

2 950 SEK

Antal i lager: -

Höstnyhet - På väg in!

Fråga om varan? >
 
E-mail:


Meddelande:


Beskrivning

Läs mer om varan

Leverans

House Doctor Skåp Zink

House Doctor Skåp i Zink med hyllfront, sidostycken och bakstycke samt hyllor i härdat klarglas. (Syns inte så bra på bilden men skåpet är alltså helt inglasat på sidor, bakstycke samt front.) Skåpet har tassar zink nedtill så att man även kan ha det stående om man vill det. Uttag för upphängning på baksidan.

STORLEK: Höjd 56,6 cm. Bredd 35 cm. Djup 35 cm.

House Doctor designar möbler och heminredning med hög trendfaktor i en skön blandning av industristil och vintage. House Doctor gör allt från snygga möbler och lampor till tvättkorgar, tidningsställ, ljusstakar och vaser. De är även duktiga på textilier och tar varje säsong fram nya läckra mattor, kuddar och plädar. Produktionen är hantverksmässig och många saker är handgjorda.

I House Doctors filosofi ingår att värna om både miljö och människor och arbeta för en hållbar utveckling. House Doctor är ett familjeföretag där tre syskon står för idéer och design - Rikke Juhl Jensen, Gitte Juhl Capel og Klaus Juhl Pedersen. Deras idé är att bra design är nyttigt för livsglädjen och vi kan inte göra annat än att hålla med. Heja House Doctor!

Tipset:

House Doctors snygga display-skåp i mässing kan användas både stående och hängande.

Faktarutan:

Art. Nr

Bredd35 cm
Höjd56,6 cm
Djup35 cm
MaterialZink
Färg-

Fler varor på samma tema:

 • #mässing
 • #House Doctor
 • #zink
 • #väggskåp
 • #skåp
 • Kompisprodukter :

  Du tittade senast på:

  Recensioner

  SKRIV RECENSION  >>

  ***
  SKRIV RECENSION FÅ CHANS ATT VINNA 500! »
  ***

  Läs mer om hur du kan vinna? »

  Skriv recension

  House Doctor Skåp Zink

  House Doctor Skåp Zink

  House Doctor Skåp i Zink höjd 56,6 cm, Bredd / Djup 35 cm.

  COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2020 ALL RIGHTS RESERVED.