House Doctor Puff Mila

2 590 SEK

Antal i lager: -

På väg in!

Fråga om varan? >
 
E-mail:


Meddelande:


Beskrivning

Läs mer om varan

Leverans

House Doctor supersnygg Puff Mila 

House Doctor supersnygg Puff Mila i kraftig bomull (tänk bomullsmatta) i skön Boho-stil. En Puff i textil är t ex ett perfekt sätt att skapa värme i ett rum som du upplever som lite stelt.

STORLEK: Bredd + djup 55 cm. Höjd: 40 cm.

House Doctor designar möbler och heminredning med hög trendfaktor i en skön blandning av industristil och vintage. House Doctor gör allt från snygga möbler och lampor till tvättkorgar, tidningsställ, ljusstakar och vaser. De är även duktiga på textilier och tar varje säsong fram nya läckra mattor, kuddar och plädar. 

Produktionen är hantverksmässig och många saker är handgjorda. I House Doctors filosofi ingår att värna om både miljö och människor och arbeta för en hållbar utveckling.

House Doctor är ett familjeföretag där tre syskon står för idéer och design - Rikke Juhl Jensen, Gitte Juhl Capel og Klaus Juhl Pedersen. Deras idé är att bra design är nyttigt för livsglädjen och vi kan inte göra annat än att hålla med. Heja House Doctor!

Tipset:

Använd House Doctor Puff Mila som en extra sittplats eller att vila trötta fötter på. House Doctors fina Puff kan också användas som ett snyggt sängbord med en bricka ovanpå.

Faktarutan:

Art. Nr

Bredd55 cm
Höjd40 cm
FärgSvartvit
Djup55 cm
MaterialTextil

Fler varor på samma tema:

 • #House Doctor
 • #puff
 • #golvpuff
 • #fotpall
 • Kompisprodukter :

  Du tittade senast på:

  Recensioner

  SKRIV RECENSION  >>

  ***
  SKRIV RECENSION FÅ CHANS ATT VINNA 500! »
  ***

  Läs mer om hur du kan vinna? »

  Skriv recension

  House Doctor Puff Mila

  House Doctor Puff Mila

  House Doctor Puff Mila i kraftig bomull (tänk bomullsmatta) storlek 55x55x40 cm.

  COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2015 ALL RIGHTS RESERVED.