House Doctor Gångmatta Iza

990 SEK

Antal i lager: -

Leveranstid ca 2-3 dagar

Fråga om varan? >
 
E-mail:


Meddelande:


Beskrivning

Läs mer om varan

Leverans

 House Doctor Gångmatta Iza

House Doctor Gångmatta Isa i gråblå bomull med vita mönster i bohostil har ett härligt lite slitet vintage-uttryck i skön Boho-stil. Mattan är handtryckt och det finns inte två mattor som är exakt på pricken lika. Mattan är gjord i 100 % bomull. Tvättråd kem- eller handtvätt. House Doctor matta Isa finns i två storlekar.

STORLEK: Bredd 90 cm. Längd 200 cm.

House Doctor designar möbler och heminredning med hög trendfaktor i en skön blandning av industristil och vintage. House Doctor gör allt från snygga möbler och lampor till tvättkorgar, tidningsställ, ljusstakar och vaser. De är även duktiga på textilier och tar varje säsong fram nya läckra mattor, kuddar och plädar. Produktionen är hantverksmässig och många saker är handgjorda.

I House Doctors filosofi ingår att värna om både miljö och människor och arbeta för en hållbar utveckling. House Doctor är ett familjeföretag där tre syskon står för idéer och design - Rikke Juhl Jensen, Gitte Juhl Capel og Klaus Juhl Pedersen. Deras idé är att bra design är nyttigt för livsglädjen och vi kan inte göra annat än att hålla med. Heja House Doctor!

Tipset:

Ett bra sätt att göra rent din House Doctor matta är att passa på när det snöar. Ta ut mattan i snön och dra den fram och tillbaka så blir den ren och fräsch och damm försvinner.

Faktarutan:

Art. Nr

Längd200 cm
Bredd90 cm
MaterialBomull
FärgBlågrå

Fler varor på samma tema:

 • #matta
 • #House Doctor
 • #mattor
 • #gångmatta
 • #hallmatta
 • Kompisprodukter :

  Du tittade senast på:

  Recensioner

  SKRIV RECENSION  >>

  ***
  SKRIV RECENSION FÅ CHANS ATT VINNA 500! »
  ***

  Läs mer om hur du kan vinna? »

  Skriv recension

  House Doctor Gångmatta Iza

  House Doctor Gångmatta Iza

  House Doctor Gångmatta Iza i gråblå/vit bomull i bohostil handtryckt, storlek 90x200 cm.

  COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2015 ALL RIGHTS RESERVED.