HK Living Kudde Palmer

398 SEK

Antal i lager: -

Leveranstid ca 1-2 dagar

Fråga om varan? >
 
E-mail:


Meddelande:


Beskrivning

Läs mer om varan

Leverans

HK Living Kudde Palmer

HK Living Kudde 'Palmer' inklusive innerkudde, storlek 45x45 cm i 100% kraftig bomull. HK Living är ett märke med riktigt hög trendfaktor och att inreda som en djungel är ett måste i år... Jungel-kudden är lika fin inne som på sommarens uteplats...

STORLEK: 45x45 cm

HK Living är ett ungt Holländskt designföretag som vi följt och varit återförsäljare för ända sedan företaget startade 2009. Idag har HK Living återförsäljare i över 30 länder runt om i världen. HK Living designar alla sina produkter själva och ligger mycket långt framme vad gäller hög trendfaktor. HK Livings produkter har också den lite ovanliga personliga touch som vi på Countrystyle alltid letar efter och som får ditt hem att sticka ut i mängden. Från HK Living handlar vi bl a supersnygga lampor i industristil, handgjorda möbler, mattor, badrumsmattor, kuddar, handgjorda korgar, skärbrädor och posters i vintagestil. Vi på Countrystyle är Återförsäljare av HK Living i Sverige och hos oss handlar du snabbt och enkelt HK Living Online.

Tipset:

HK Livings snygga kuddar med jungelmotiv är lika fina inne som ute! Kombinera flera olika kuddar med jungelmotiv - vi har flera som matchar snyggt från HK Living.

Faktarutan:

Art. Nr

Storlek45x45 cm
FärgGrön

Fler varor på samma tema:

 • #kudde
 • Kompisprodukter :

  Du tittade senast på:

  Recensioner

  SKRIV RECENSION  >>

  ***
  SKRIV RECENSION FÅ CHANS ATT VINNA 500! »
  ***

  Läs mer om hur du kan vinna? »

  Skriv recension

  HK Living Kudde Palmer

  HK Living Kudde Palmer

  HK Living Kudde Palmer storlek 45x45 cm

  COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2015 ALL RIGHTS RESERVED.