New SALE

Spara
Favorit

HK Living Canvas Plansch Palm

ORD. 239 SEK

139 SEK

Antal i lager: -

Leveranstid 1-3 dagar

Fråga om varan? >
 
E-mail:


Meddelande:


Delbetala med Klarna Faktura fr XXX:-/månad

Beskrivning

Läs mer om varan

Leverans

HK Living Canvas Plansch Insects

HK Living Canvas Plansch 'Insects' i botanisk stil, storlek 30-40 cm - tryckt på vintagebehandlad stärkt canvas med en skön vintage feeling. HK Living är ett märke med riktigt hög trendfaktor och just nu är det djungelfeber som gäller! Planschen är tryckt på vintagebehandlat stärkt canvas som får en fin gammal känsla av pergamentpapper. Färgerna är milda och planschen ser lite skönt vintage ut. OBS! Posterhängaren upptill och nedtill samt snöre för upphängning ingår i priset! 

STORLEK: Höjd 40 cm. Bredd 30 cm.

HK Living är ett ungt Holländskt designföretag som vi följt och varit återförsäljare för ända sedan företaget startade 2009. Idag har HK Living återförsäljare i över 30 länder runt om i världen. HK Living designar alla sina produkter själva och ligger mycket långt framme vad gäller hög trendfaktor. HK Livings produkter har också den lite ovanliga personliga touch som vi på Countrystyle alltid letar efter och som får ditt hem att sticka ut i mängden. Från HK Living handlar vi bl a supersnygga lampor i industristil, handgjorda möbler, mattor, badrumsmattor, kuddar, handgjorda korgar, skärbrädor och posters i vintagestil. Vi på Countrystyle är Återförsäljare av HK Living i Sverige och hos oss handlar du snabbt och enkelt HK Living Online.

Tipset:

För att en tavelvägg ska bli levande bör man kombinera posters, planscher och tavlor i olika storlekar.

Faktarutan:

Art. Nr

Bredd30 cm
Höjd40 cm
MaterialKanvas
FärgGrå

Fler varor på samma tema:

 • #poster
 • #väggdekoration
 • #skolplansch
 • Kompisprodukter :

  Du tittade senast på:

  Recensioner

  SKRIV RECENSION  >>

  ***
  SKRIV RECENSION FÅ CHANS ATT VINNA 500! »
  ***

  Läs mer om hur du kan vinna? »

  Skriv recension

  HK Living Canvas Plansch Palm

  HK Living Canvas Plansch Palm

  HK Living Canvas Plansch Insects, storlek 30-40 cm tryckt på vintagebehandlad stärkt canvas

  COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2020 ALL RIGHTS RESERVED.