Se allt Happy Lights:

Visar 1 - 1 av 1 produkt
Visar 1 - 1 av 1 artikel

Happy Lights ljusbollar Online hittar du här i massor av färger!

Happy Lights ljusbollar är en idé från Asien där man ser glada ljusbollar överallt!

Happy Lights ljusbollar är en idé från Asien där man ser glada ljusbollar överallt! Happy Lights bollar är handgjorda i snören medans själva ljusslingan kommer från Belgien. Happy Lights ljusbollar finns i massor av olika fina färgkombinationer och i två olika längder. Happy Lights ljusbollar passar lika bra i hemmets alla rum (utom möjligen badrummet…) Happy Lights finns i sobert vitt, vitt/silver, rosa toner, blått, brunt mm och de olika färgkombinationerna har härliga namn som Sahara, Roma och Winter…

Happy Lights ljusslingor levereras i en box där både bollar och ljusslinga ingår

Happy Lights levereras i en box där både bollar och ljusslinga ingår! Bollarna har ett litet hål och en skåra undertill som man enkelt gläntar på för att försiktigt sticka in ljusdioden på slingan. Det tar ca 5 minuter att sätta ihop en Happy Lights ljusslinga. Ljusslingan går i en loop och bollarna är tänkta att hänga lite i en klase så blir det snyggast. Ljusslingan är försedd med strömbrytare så du behöver inte dra ur kontakten för att släcka.

COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2020 ALL RIGHTS RESERVED.