Happy Lights ljusslinga Medersa 20/35 ljusbollar

349 SEK

Antal i lager: -

Leverans ca 1-2 dagar

Fråga om varan? >
 
E-mail:


Meddelande:


Delbetala med Klarna Faktura fr XXX:-/månad

Beskrivning

Läs mer om varan

Leverans

Handgjord ljusslinga Medersa från originalet - Happy Lights, med 20 eller35 ljusbollar

Handgjord ljusslinga Medersa från originalet - Happy Lights, ljusslingan har 20 eller 35 ljusbollar. Ljusslingan är handgjord i Thailand inom ett Fare Trade Projekt och bollarna är virade av tunt snöre. Häng ljusslingan på gardinstången vid ett fönster, eller på en spegel tex. Ljusslingan från Happy Lights är också jättefin som bordsdekor till fest! Bra i barnrummet som nattlampa eller amningslampa... Bollar och ljusslinga kommer omonterade men det är lätt att trä på bollarna på ljusslingan då bollarna har en liten skåra vid hålet. TIPS: Lyft upp en flik av skåran med en liten kniv och stoppa in ljusdioden åt sidan istället för att trycka den rakt ner i hålet så går det superlätt! Den genomskinliga, lite silvriga sladden är försedd med kontakt samt en vanlig stickkontakt. (Ingen transformator behövs.) För inomhusbruk. CE-märkt. Glödlamporna kan bytas ut vid behov och 2 extra lampor medföljer. 230 V

Happy Lights Ljusslinga är en dubbel slinga (loop) och bollarna är tänkta att hänga i dubbla led för maffig effekt. Den hängs eller läggs alltså dubbelvikt i en loop.

STORLEK: Bollarna är 6,5 cm i diameter. 2 x 1,5 meter sladd från sista lamporna till väggkontakten. Ljusdelens längd: 20 bollar - 2,8 m, 35 bollar - 4,8 m.

-

Tipset:

Vi har Happy Lights ljusslingor i en massa olika vackra färgkombinationer.

Faktarutan:

Art. Nr

Längd5,8 m / 7,8 m
Diameter6,5 cm

Fler varor på samma tema:

 • #happy lights
 • #ljusslinga
 • #ljusslinga bollar
 • #fare trade
 • Kompisprodukter :

  Recensioner

  SKRIV RECENSION  >>

  ***
  SKRIV RECENSION FÅ CHANS ATT VINNA 500! »
  ***

  Läs mer om hur du kan vinna? »

  Skriv recension

  Happy Lights ljusslinga Medersa 20/35 ljusbollar

  Happy Lights ljusslinga Medersa 20/35 ljusbollar

  Happy Lights ljusslinga Medersa 20 eller 35 ljusbollar

  COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2015 ALL RIGHTS RESERVED.