Grafstad Designbyrå Poster Styckningsschema vit

550 SEK

Antal i lager: -

Leveranstid ca 1 vecka

Fråga om varan? >
 
E-mail:


Meddelande:


Delbetala med Klarna Faktura fr XXX:-/månad

Beskrivning

Läs mer om varan

Leverans

Grafstad Designbyrå Poster Styckningsschema vit, 50x70 cm

Grafstad Designbyrå Poster Styckningsschema vit. Detta är andra upplagan av det populära styckningsschemat! Den här Postern har lite mer detaljer än den förra upplagan och är spegelvänd. Grafstads grymt snygga Posters i svartvit grafisk stil är tryckta i offset på kraftigt papper Amber Graphic matt, 200 gram. Alla posters från Grafstad Designbyrå levereras utan ram i svarta exklusiva kraftiga papprör med snygg etikett som visar postern inuti.

STORLEK: Höjd 70 cm. Bredd 50 cm.

Grafstad Designbyrå gör snygga, trendiga svartvita posters i grafisk vintagestil. Styckningsschema bl a som finns i både svart och vitt. Vi är återförsäljare av Grafstads snygga Posters både Online och i vår inredningsbutik på Lidingö. Bakom Grafstad Designbyrå finner vi Art Director Danny Siwermalm. Danny har valt att gå sin egen väg och utbildat sig till grafisk designer i Italien istället för i Sverige. Något vi är glada för då Dannys starka formspråk är både djärvt och mycket personligt!

Tipset:

Grafstad Designbyrå Posters är i 50x70 cm som är standardstorlek och enkelt att hitta färdig ram till. Vi säljer även Owl Streets supersnygga Postershängare i trä som också är jättefina till dessa posters! Poster Styckningsschema är en bra present till nya köket!

Faktarutan:

Art. Nr

Bredd50 cm
Höjd70 cm
MaterialPapper
FärgVit

Fler varor på samma tema:

 • #poster grafisk stil
 • #poster kök
 • #poster styckningsschema
 • #grafstad designbyrå
 • #svart vita posters
 • #grafstad posters
 • Kompisprodukter :

  Recensioner

  SKRIV RECENSION  >>

  ***
  SKRIV RECENSION FÅ CHANS ATT VINNA 500! »
  ***

  Läs mer om hur du kan vinna? »

  Skriv recension

  Grafstad Designbyrå Poster Styckningsschema vit

  Grafstad Designbyrå Poster Styckningsschema vit

  Grafstad Designbyrå Poster Styckningsschema vit, 50x70 cm

  COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2020 ALL RIGHTS RESERVED.