Grafstad Designbyrå Poster Herr Ben Rangel Svart

550 SEK

Antal i lager: -

Leveranstid ca 2-3 dagar

Fråga om varan? >
 
E-mail:


Meddelande:


Delbetala med Klarna Faktura fr XXX:-/månad

Beskrivning

Läs mer om varan

Leverans

Grafstad Designbyrå Poster Herr Ben Rangel Svart

Grafstad Designbyrå Poster 'Herr Ben Rangel' Svart med skelettdelar utmärkta på svenska och latin. Grafstads grymt snygga Posters i svartvit grafisk vintagestil stil är tryckta i offset på kraftigt papper Amber Graphic matt, 200 gram. Alla posters från Grafstad Designbyrå levereras utan ram i svarta exklusiva kraftiga papprör med snygg etikett som visar postern inuti. Begränsad upplaga om 700 ex. Postern är signerad för hand på framsidan.

STORLEKAR: L: Höjd 70 cm. Bredd 50 cm. M: Höjd 40 cm. Bredd 30 cm.

Grafstad Designbyrå gör snygga, trendiga svartvita posters i grafisk vintagestil. Styckningsschema bl a som finns i både svart och vitt. Vi är återförsäljare av Grafstads snygga Posters både Online och i vår inredningsbutik på Lidingö. Bakom Grafstad Designbyrå finner vi Art Director Danny Siwermalm. Danny har valt att gå sin egen väg och utbildat sig till grafisk designer i Italien istället för i Sverige. Något vi är glada för då Dannys starka formspråk är både djärvt och mycket personligt!

Tipset:

Grafstad Designbyrå Posters är i 50x70 cm som är standardstorlek och enkelt att hitta färdig ram till. Vi säljer även Owl Streets supersnygga Postershängare i trä som också är jättefina till dessa posters! Poster Styckningsschema är en bra present till nya köket!

Faktarutan:

Art. Nr

Storlek50x70 cm, 30x40 cm
MaterialPapper
FärgSvart

Fler varor på samma tema:

 • #poster grafisk stil
 • #grafstad designbyrå
 • #svart vita posters
 • #grafstad posters
 • Kompisprodukter :

  Recensioner

  SKRIV RECENSION  >>

  ***
  SKRIV RECENSION FÅ CHANS ATT VINNA 500! »
  ***

  Läs mer om hur du kan vinna? »

  Skriv recension

  Grafstad Designbyrå Poster Herr Ben Rangel Svart

  Grafstad Designbyrå Poster Herr Ben Rangel Svart

  Grafstad Designbyrå Poster Herr Ben Rangel Svart, 50x70 cm / 30x40 cm.

  COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2020 ALL RIGHTS RESERVED.