Designers Guild Kudde Manipur Ochra

949 SEK

Antal i lager: -

Leverans ca 5-8 dagar

Fråga om varan? >
 
E-mail:


Meddelande:


Delbetala med Klarna Faktura fr XXX:-/månad

Beskrivning

Läs mer om varan

Leverans

Designers Guild Kudde Manipur Ochra Sammet

Designers Guild Kudde 'Manipur Ochra' i Sammet inklusive lyxig innerkudde i dun. Manipur är en riktigt lyxig kudde i superfin kvalitet med läckert trendigt grafiskt rombmönster. Kudden har en neutral oysterfärgad baksida i fina Designers Guild tyget 'Kumana' med snygg struktur. Stilig piping på två sidor i grafitfärgad sammet. Manipur är ett tyg i mycket hög kvalitet som är godkänt som möbeltyg med hela 50 000 Martindale slitstyrka i 45% polyester, 50% viscose och 5% bomull. Tvättråd: Kemtvätt. 

STORLEK: 43x43 cm.

Engelska designern Tricia Guild är känd världen över för sina fantastiska förmåga att arbeta med färger och mönster. Under exklusiva varumärket Designers Guild skapar Tricia Guild makalöst vackra tyger och tapeter med en lyxig internationell känsla samt möbler och en egen kollektion matchande färger. Tricia Guild öppnade sin första butik på Kings Road i London och har idag Showrooms världen över i London, New York, Paris, Munchen och Stockholm. Hon har skriva ett femtontal inredningsböcker. Vi på Countrystyle.se är stolta Återförsäljare av Designers Guild och hos oss kan du snabbt och enkelt handla Designers Guild vackra tyger och tapeter Online.

Tipset:

Manipur-mönstret finns även som mattor, tapeter och tyger på metervara i en mängd färger, ett kraftigt sammetstyg som är godkänt möbeltyg.

Faktarutan:

Art. Nr

Storlek43x43 cm
FärgOchra
MaterialSammet

Fler varor på samma tema:

 • #kudde
 • #designers guild
 • Kompisprodukter :

  Du tittade senast på:

  Recensioner

  SKRIV RECENSION  >>

  ***
  SKRIV RECENSION FÅ CHANS ATT VINNA 500! »
  ***

  Läs mer om hur du kan vinna? »

  Skriv recension

  Designers Guild Kudde Manipur Ochra

  Designers Guild Kudde Manipur Ochra

  Designers Guild Kudde Manipur Ochra Sammet 43x43 cm - innerkudde i dun ingår

  COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2020 ALL RIGHTS RESERVED.