Se allt Classic Collection:

Visar 61 - 69 av 69 produkter
Visar 61 - 69 av 69 artiklar

Vi på Countrystyle.se är Återförsäljare Online av Classic Collection´s supersnygga mattor, pallar, överkast och kuddar.

Classic Collection är ett svenskt varumärke som framför allt är känt för sina fantastiskt snygga och exklusiva mattor. Varje matta är unik med en levande känsla och det finns inte två stycken som är exakt likadana. Classic Collection´s mattor är handgjorda av indiska vävare och bidrar till att gamla hantverkstraditioner lever vidare. Classic Collection lägger stor vikt vid miljö- och hållbarhetsarbete i sin tillverkning. Man använder bl a fiber från eucalyptusträd från snabbväxande skogsplantager där tillverkningen är FSC-certifierad vilket garanterar hållbart skogsbruk.

Classic Collection gör även bl a stiliga överkast, plädar och kuddar och snygga stoppade pallar som t ex är jättefina att ställa vid fotgaveln på sängen. Alla Classic Collection´s produkter är certifierade med Care & Fair vilket garanterar att de produceras utan illegalt barnarbete, under humana arbetsförhållanden och till skäliga löner. Det innebär även att Classic Collection skänker pengar till familjerna i mattvävardistrikten. Pengarna går till barnen och möjliggör regelbunden skolgång samt sjukvård.

COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2020 ALL RIGHTS RESERVED.