Classic Collection Kuddfodral Lemur Grey

395 SEK

Antal i lager: -

Leveranstid ca 3-5 dagar

Fråga om varan? >
 
E-mail:


Meddelande:


Beskrivning

Läs mer om varan

Leverans

Classic Collection Kuddfodral 'Lemur Grey' 

Classic Collection Kuddfodral 'Lemur Grey'. Den vackra grå kudden med lemurerna är handgjord och tryckt på ett silkeslikande material. Dold dragkedja för i-urtagning av innerkudde. Tvättråd Kemtvätt. Classic Collections fabrik är certifierad med SA8000, en certifieringsstandard som säkrar goda arbetsförhållanden på arbetsplatsen. OBS! Innerkudde ingår ej!

STORLEK: 50x50 cm.

Classic Collection är ett svenskt varumärke som framför allt är känt för sina fantastiskt snygga och exklusiva mattor i rena naturmaterial. Varje matta är handgjord och unik med en levande känsla. Classic Collection gör även bl a stiliga överkast, plädar och kuddar och snygga stoppade pallar som t ex är jättefina att ställa vid fotgaveln på sängen. Classic Collection lägger stor vikt vid miljö- och hållbarhetsarbete i sin tillverkning. Alla Classic Collection´s produkter är certifierade med Care & Fair vilket garanterar att de produceras under humana arbetsförhållanden. Vi på Countrystyle.se är Återförsäljare av Classic Collection och hos oss kan du snabbt och enkelt handla Classic Collection Online.

Tipset:

Classic Collection är en perfekt färgmatchade kollektion där även matchande överkast, bänkar och mattor i en mängd olika färger ingår.

Faktarutan:

Art. Nr

Längd50 cm
Bredd50 cm
Material100% silklook polyester
FärgGrå

Fler varor på samma tema:

 • #kudde
 • #classic collection
 • Kompisprodukter :

  Du tittade senast på:

  Recensioner

  SKRIV RECENSION  >>

  ***
  SKRIV RECENSION FÅ CHANS ATT VINNA 500! »
  ***

  Läs mer om hur du kan vinna? »

  Skriv recension

  Classic Collection Kuddfodral Lemur Grey

  Classic Collection Kuddfodral Lemur Grey

  Classic Collection Kuddfodral 'Lemur Grey' storlek 50x50 cm, innerkudde ingår ej!

  COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2020 ALL RIGHTS RESERVED.