Classic Collection Barnrumsmatta Björn Svart L

1 598 SEK

Antal i lager: -

Förbeställ nu!

Fråga om varan? >
 
E-mail:


Meddelande:


Delbetala med Klarna Faktura fr XXX:-/månad

Beskrivning

Läs mer om varan

Leverans

Classic Collection Barnrumsmatta 'Björn Svart' L

Classic Collection Barnrumsmatta 'Björn Svart' Large är en härlig handtuftad ullmatta med en levande känsla. Classic Collections mattor är tillverkade för hand och därför helt unika. Mindre avvikelser i mönster, färg och storlek kan förekomma. Matta Zebra svart/vit är certifierad med Care & Fair vilket garanterar att mattan produceras under humana förhållanden. Skötselråd: Dammsug regelbundet. Kemtvätt.

STORLEK: Bredd 90 cm. Längd 150 cm.

Classic Collection är ett svenskt varumärke som framför allt är känt för sina fantastiskt snygga och exklusiva mattor i rena naturmaterial. Varje matta är handgjord och unik med en levande känsla. Classic Collection gör även bl a stiliga överkast, plädar och kuddar och snygga stoppade pallar som t ex är jättefina att ställa vid fotgaveln på sängen. Classic Collection lägger stor vikt vid miljö- och hållbarhetsarbete i sin tillverkning. Alla Classic Collection´s produkter är certifierade med Care & Fair vilket garanterar att de produceras under humana arbetsförhållanden. Vi på Countrystyle.se är Återförsäljare av Classic Collection och hos oss kan du snabbt och enkelt handla Classic Collection Online.

Tipset:

Använd mattunderlägg för att skydda matta och golv. Passa gärna på att ta ut din matta och dra den i snön för att fräscha upp den.

Faktarutan:

Art. Nr

Längd150 cm
Bredd90 cm
Färgsvart/vit

Fler varor på samma tema:

 • #matta
 • #mattor
 • #classic collection
 • Kompisprodukter :

  Recensioner

  SKRIV RECENSION  >>

  ***
  SKRIV RECENSION FÅ CHANS ATT VINNA 500! »
  ***

  Läs mer om hur du kan vinna? »

  Skriv recension

  Classic Collection Barnrumsmatta Björn Svart L

  Classic Collection Barnrumsmatta Björn Svart L

  Classic Collection Barnrumsmatta 'Björn Svart' L en härlig handtuftad ullmatta, storlek 90x150 cm.

  COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2020 ALL RIGHTS RESERVED.