Classic Collection Bänk Sammet Titanium

2 990 SEK

Antal i lager: -

Leveranstid ca 3-5 dagar

Fråga om varan? >
 
E-mail:


Meddelande:


Delbetala med Klarna Faktura fr XXX:-/månad

Beskrivning

Läs mer om varan

Leverans

Classic Collection Bänk Sammet 'Titanium' 

Classic Collection Bänk Sammet 'Rugby Tan' i klassisk Art Decos-stil är klädd i lyxig stålgrå sammet med fina knappar runt kanterna. Den snygga bänken passar fint vid tex fotänden av sängen eller i hallen. Bänken har svarvade ben i trä och stommen är av trä. Bänken är tillverkad för hand och varje bänk är unik. Mindre avvikelser i mönster och färg kan förekomma. Classic Collections fabrik är certifierad med SA8000, en certifieringsstandard som säkrar bra arbetsförhållanden på arbetsplatsen

STORLEK: Bredd 100 cm. Djup 40 cm. Höjd 45 cm.

Classic Collection är ett svenskt varumärke som framför allt är känt för sina fantastiskt snygga och exklusiva mattor i rena naturmaterial. Varje matta är handgjord och unik med en levande känsla. Classic Collection gör även bl a stiliga överkast, plädar och kuddar och snygga stoppade pallar som t ex är jättefina att ställa vid fotgaveln på sängen. Classic Collection lägger stor vikt vid miljö- och hållbarhetsarbete i sin tillverkning. Alla Classic Collection´s produkter är certifierade med Care & Fair vilket garanterar att de produceras under humana arbetsförhållanden. Vi på Countrystyle.se är Återförsäljare av Classic Collection och hos oss kan du snabbt och enkelt handla Classic Collection Online.

Tipset:

Classic Collection är en perfekt färgmatchade kollektion där även matchande överkast, kuddar och mattor i en mängd olika färger ingår.

Faktarutan:

Art. Nr

Bredd100 cm
Höjd45 cm
MaterialSammet/Trä
FärgStålgrå
Djup40 cm

Fler varor på samma tema:

 • #classic collection
 • #bänk
 • Kompisprodukter :

  Du tittade senast på:

  Recensioner

  SKRIV RECENSION  >>

  ***
  SKRIV RECENSION FÅ CHANS ATT VINNA 500! »
  ***

  Läs mer om hur du kan vinna? »

  Skriv recension

  Classic Collection Bänk Sammet Titanium

  Classic Collection Bänk Sammet Titanium

  Classic Collection Bänk Sammet 'Titanium' bredd 100 cm, djup 40 cm.

  COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2020 ALL RIGHTS RESERVED.