Classic Collection Avlångt Kuddfodral Pardus Leopard

550 SEK

Antal i lager: -

Leveranstid ca 2-5 dagar

Fråga om varan? >
 
E-mail:


Meddelande:


Delbetala med Klarna Faktura fr XXX:-/månad

Beskrivning

Läs mer om varan

Leverans

Classic Collection Avlångt Kuddfodral 'Pardus  Leopard' 

Classic Collection Avlångt Kuddfodral 'Pardus  Leopard'. En mycket vacker kudde i sammet med brodyr zebra och fransar i bomull kring hela kudden. Dold dragkedja för i-urtagning av innerkudde. Tvättråd Kemtvätt. Classic Collections fabrik är certifierad med SA8000, en certifieringsstandard som säkrar goda arbetsförhållanden på arbetsplatsen. OBS! Innerkudde ingår ej!

STORLEK: 40x60 cm.

Classic Collection är ett svenskt varumärke som framför allt är känt för sina fantastiskt snygga och exklusiva mattor i rena naturmaterial. Varje matta är handgjord och unik med en levande känsla. Classic Collection gör även bl a stiliga överkast, plädar och kuddar och snygga stoppade pallar som t ex är jättefina att ställa vid fotgaveln på sängen. Classic Collection lägger stor vikt vid miljö- och hållbarhetsarbete i sin tillverkning. Alla Classic Collection´s produkter är certifierade med Care & Fair vilket garanterar att de produceras under humana arbetsförhållanden. Vi på Countrystyle.se är Återförsäljare av Classic Collection och hos oss kan du snabbt och enkelt handla Classic Collection Online.

Tipset:

Classic Collection är en perfekt färgmatchade kollektion där även matchande överkast, bänkar och mattor i en mängd olika färger ingår.

Faktarutan:

Art. Nr

Bredd60 cm
Höjd40 cm
Material100% Bomull
FärgGrå

Fler varor på samma tema:

 • #kudde
 • #classic collection
 • Kompisprodukter :

  Recensioner

  SKRIV RECENSION  >>

  ***
  SKRIV RECENSION FÅ CHANS ATT VINNA 500! »
  ***

  Läs mer om hur du kan vinna? »

  Skriv recension

  Classic Collection Avlångt Kuddfodral Pardus Leopard

  Classic Collection Avlångt Kuddfodral Pardus Leopard

  Classic Collection Avlångt Kuddfodral 'Pardus  Leopard' storlek 40x60 cm, innerkudde ingår ej!

  COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2020 ALL RIGHTS RESERVED.