Cirkusbokstav I

598 SEK

Antal i lager: -

Leveranstid ca 1 vecka

Fråga om varan? >
 
E-mail:


Meddelande:


Beskrivning

Läs mer om varan

Leverans

Cirkusbokstav I

Cirkusbokstav I i vintagestil med LED-lampor. Den snygga Cirkusbokstaven är handgjord med en skön rustik karaktär och det finns inte två bokstäver som är exakt på pricken identiska. Cirkusbokstaven är i första hand tänkt för vanlig nätström 220V och transformator ingår i priset. Bokstäverna kan seriekopplas så du kan använda upp till 5 lysande bokstäver med 1 transformator. Cirkusbokstaven går också att använda med batterier - den lyser då ca 20-30 timmar beroende på batteriets kvalitet. (Batterier medföljer ej - använd 3 st AAA-batterier.) Batterier är bra för att använda Cirkusbokstäver som bordsdekoration på fester tex. Uttag för upphängning på baksidan. LED-lampor 4,8W. Endast för inomhusbruk. CE-märkt.

STORLEK: Höjd 33 cm. Djup 5,5 cm. Bredd max 36,5 cm.

Våra snygga Cirkusbokstäver finns från A-Z i både metall och rost. Ett supersnyggt &-tecken och en fin stjärna hör också till serien med lysande bokstäver. En bokstav med belysning kan användas separat eller i kombination med andra circusbokstäver. Paret kanske t ex vill ha sina initialer lysande över sängen, t ex ”A & W”. Våra lysande bokstäver är också jättebra som nattlampa i Barnrummet. Vi på Countrystyle är Återförsäljare av Circus Lights i Stockholm och hos oss kan du snabbt och enkelt köpa Cirkusbokstäver Online.

Tipset:

Kombinera flera cirkusbokstäver med &-tecken emellan. En Cirkusbokstav är också jättebra som nattlampa i barnrum!

Faktarutan:

Art. Nr

BreddMax 36,5 cm
Höjd33 cm
MaterialMetall
Djup5,5 cm

Fler varor på samma tema:

 • #cirkusbokstäver
 • #cirkusbokstav
 • #circus lights
 • #cirkuslampa
 • Du tittade senast på:

  Recensioner

  SKRIV RECENSION  >>

  ***
  SKRIV RECENSION FÅ CHANS ATT VINNA 500! »
  ***

  Läs mer om hur du kan vinna? »

  Skriv recension

  Cirkusbokstav I

  Cirkusbokstav I

  Cirkusbokstav I med LED-lampor för nätström - transformator ingår i priset

  COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2020 ALL RIGHTS RESERVED.