Cath Kidston Tapet Cowboy

498 SEK

Antal i lager: -

Leveranstid ca 2-3 dagar

Fråga om varan? >
 
E-mail:


Meddelande:


Beskrivning

Läs mer om varan

Leverans

Cath Kidston Barntapet Cowboy

Cath Kidston Barntapet 'Cowboy' är en söt tapet i vintagestil i milda färger i ett klassiskt Cath Kidston-mönster som funnits med ända sedan märkets tidigaste dagar - inspirerat av en resa till USA och gammal amerikansk vintage. Genom åren har 'Cowboy' mönstret dykt upp på allt från väskor till babypyjamas, tapeter och som här - tapeter. Cath Kidston tapeter har en tålig ytbehandling och kan torkas av försiktig med en lätt fuktad trasa. Cath Kidston tapeter är papperstapeter och är därför ej förklistrade. Använd vanligt tapetlim för uppsättning. Priset anges per rulle - så vill du t ex beställa 3 rullar klickar du i '3' i rutan 'Antal'.

STORLEK: Bredd 52 cm. Längd 10 m. Mönsterpassning: Förskjuten. Horisontell: 32 cm. Vertikal: 16 cm.

Cath Kidston är en av Englands mest kända designers, älskad för sin mysiga personliga vintagestil med prickigt och blommiga rosmönster. Cath Kidston har ett mycket stort och brett sortiment och designar allt från väskor och ryggsäckar till resetillbehör, kökssaker som baksaker och kökshanddukar till söta barnsaker som barnpyjamas, barnryggsäckar och fina pappersvaror, anteckningsblock mm mm. Vi är även återförsäljare i Sverige av Cath Kidston tapeter, tyger och vaxduk!

Tipset:

Förutom till just att tapetsera en vägg kan du använda Cath Kidston tapeter till att t ex piffa upp en trist byrå, ett slitet skrivbord eller inuti ett skåp. Skydda tapeten genom att lacka ovanpå, använda självhäftande plast eller om det är en bordsskiva lägga på en glasskiva. PS. Fina mönstret 'Cowboy' finns även som matchande tyg på metervara.

Faktarutan:

Art. Nr

Längd10 m
Bredd52 cm
MaterialPapper
FärgCremefärgad

Fler varor på samma tema:

 • #Cath Kidston
 • #cowboy
 • #tapeter
 • #cath kidston tapeter
 • Kompisprodukter :

  Du tittade senast på:

  Recensioner

  SKRIV RECENSION  >>

  ***
  SKRIV RECENSION FÅ CHANS ATT VINNA 500! »
  ***

  Läs mer om hur du kan vinna? »

  Skriv recension

  Cath Kidston Tapet Cowboy

  Cath Kidston Tapet Cowboy

  Cath Kidston Tapet Cowboy söt barntapet i vintagestil i milda färger 

  COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2015 ALL RIGHTS RESERVED.