Cath Kidston Barnryggsäck Henley Bloom

398 SEK

Antal i lager: -

Leveranstid ca 1-2 dagar

Fråga om varan? >
 
E-mail:


Meddelande:


Beskrivning

Läs mer om varan

Leverans

Cath Kidston Barnryggsäck / Skolryggsäck 'Henley Bloom' 

Cath Kidston Barnryggsäck / Skolryggsäck 'Henley Bloom' i ljusgrått med sött blommigt mönster, från 5 år och uppåt. Ryggsäcken är gjord i Cath Kidstons matta oilcloth material med 100% vattentät coating. Ryggsäcken öppnas enkelt från bägge sidorna med en stor, rejäl dragkedja. En utanpåliggande ficka fram med dragkedja. Sidoficka för vattenflaska. Plastficka för namnbricka. Bärhandtag och reglerbara axelremmar. Ryggsäcken är fodrad med plastat tyg vilket gör den enkel att hålla ren och fräsch och bra för att med sig frukt och mackor!

STORLEK: Höjd 35 cm. Bredd 28 cm. Djup 9,5 cm

Cath Kidston är en av Englands mest kända designers, älskad för sin mysiga personliga vintagestil med prickigt och blommiga rosmönster. Cath Kidston har ett mycket stort och brett sortiment och designar allt från väskor och ryggsäckar till resetillbehör, kökssaker som baksaker och kökshanddukar till söta barnsaker som barnpyjamas, barnryggsäckar och fina pappersvaror, anteckningsblock mm mm. Vi på Countrystyle.se är Återförsäljare av Cath Kidston sedan 2009 - hos oss handlar du snabbt och enkelt Cath Kidston Online.

Tipset:

Ryggsäcken är vattentät på utsidan och tål regn och rusk. Fodrad med plastat tyg inuti vilket gör den enkel att hålla ren och fräsch och bra för att med sig frukt och mackor!

Faktarutan:

Art. Nr

Bredd28 cm
Höjd35 cm
FärgLjusblå
Djup9,5 cm
MaterialMatt Oilcloth Vattentät

Fler varor på samma tema:

 • #barnryggsäck
 • #ryggsäck för barn
 • #cath kidston barnryggsäck
 • #skolryggsäck
 • Kompisprodukter :

  Du tittade senast på:

  Recensioner

  SKRIV RECENSION  >>

  ***
  SKRIV RECENSION FÅ CHANS ATT VINNA 500! »
  ***

  Läs mer om hur du kan vinna? »

  Skriv recension

  Cath Kidston Barnryggsäck Henley Bloom

  Cath Kidston Barnryggsäck Henley Bloom

  Cath Kidston Barnryggsäck / Skolryggsäck 'Henley Bloom' från 4 år och uppåt, i vattentät, tålig oilcloth

  COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2015 ALL RIGHTS RESERVED.