Cath Kidston gör massor av söta saker för barn och baby som barnryggsäckar, skolväskor, ipadfodral, barnpyjamas och barnserviser!

Brittiska designern Cath Kidston gör massor av söta saker för barn och baby som också blir söta babypresenter och barnpresenter! Jättefina barnryggsäckar och skolväskor och praktiska ipadfodral i alla storlekar från iPad Air och nedåt. Sparkdräkter, bodys och pyjamas för alla åldrar från baby upp till 13 år. (Sedan har vi även vuxenpyjamas i storlek XS…). Resetillbehör som passeutier, reseplånböcker och etuier för småsaker och massor av söta necessärer.

Cath Kidston gör även mycket saker för barnmåltiden. Som djupa och flata tallrikar, skålar, barnbestick, pipmuggar, vattenflaskor, mini termosar och burkar för förvaring av frukt och mackor t ex. Och små presentväskor med teset och grytset för låtsas-bjudningen. Liskom barnaccessoarer som hårsnoddar, hårspännen, diadem och barnsockar i söta mönster som hästar, svanar och ballerinor.

COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2020 ALL RIGHTS RESERVED.