Cath Kidston gör härliga Bad och Bodycremer i många olika sköna serier med fina dofter, cremerna är baserade på sheabutter och utan parabener och sulfater!

Cath Kidstons sköna handcremer och bodycremer finns i många olika fina serier med härliga, lätta dofter.

Cath Kidston gör härliga Bad och Bodycremer i många olika sköna serier med fina dofter som milda Blossom med mandelblom, fräscha Provence Bluebell som doftar nytvättat, klassiska rosendoften Rose med äkta rosenolja som är extra bra för nariga, uttorkade händer, eller ungdomliga Provence Rose med nyponros och pion. Cath Kidston´s sköna handcremer och bodycremer är baserade på sheabutter och innehåller inga parabener eller sulfater!

Cath Kidstons´s bad och Bodyprodukter finns i fina presentförpackningar - perfekta presenter för både vuxna och barn!

Cath Kidston´s Bad och Bodyprodukter finns bl a som handcremer, flytande handtvål, handlotion, duschcremer, bodycremer, manikyrset, tvålar, gästtvålar, doftpåsar, nagelfilar, lipgloss och bodyscrubb. Produkterna kommer i fina presentförpackningar som blir perfekta presenttips för både vuxna och barn! Den klassiska Rose-serien med rosenolja är den mest vuxna serien som älskas av alla från mormor till mammor! Sedan finns såklart rosa serier som passar fint till de rosa tjejerna! Har du idétorka till barnkalaset löser du det enkelt här! Vi på Countrystyle har Agenturen i Sverige för Cath Kidston´s Bad och Bodyprodukter så har du Butik

COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2020 ALL RIGHTS RESERVED.