Cath Kidston Axelremsväska Magnolia Blue

527 SEK

Antal i lager: -

Leveranstid ca 1-2 dagar

Fri presentinslagning väljs i kassan!

Fråga om varan? >
 
E-mail:


Meddelande:


Beskrivning

Läs mer om varan

Leverans

Cath Kidston Väska / Axelremsväska 'Magnolia Blue'

Cath Kidston´s klassiska axelremsväska i ljuvliga mönstret 'Magnolia Blue' - snygg och stor nog att rymma storlek A4! Väskan är gjord i tåligt coatat exklusivt helmatt oilclothmaterial. Stängs med rejäl metalldragkedja upptill. En utanpåliggande ficka med rejäl metalldragkedja. En ficka med dragkedja inuti plus två öppna fickor inne. Väskan är fodrad med samma fina blommiga mönster i kraftig bomull. Reglerbar och avtagbar axelrem gör att du kan bära väskan både som 'cross body bag' eller på axeln. Snygga randiga bärhandtag i kraftig jute.

STORLEK: Bredd 36,2 cm. Höjd 25,3 cm Djup 14 cm.

Cath Kidston är en av Englands mest kända designers, älskad för sin mysiga personliga vintagestil med prickigt och blommiga rosmönster. Cath Kidston har ett mycket stort och brett sortiment och designar allt från väskor och ryggsäckar till resetillbehör, kökssaker som baksaker och kökshanddukar till söta barnsaker som barnpyjamas, barnryggsäckar och fina pappersvaror, anteckningsblock mm mm. Vi är även återförsäljare i Sverige av Cath Kidston tapeter, tyger och vaxduk! Köp Cath Kidston Online hos oss!

Tipset:

Praktiskt och tålig väska som är helt vattentät och går utmärkt att torka av med en fuktig trasa. Rymmer storlek A4 = bra jobbväska.

Faktarutan:

Art. Nr

Bredd36,2 cm
Höjd25,3 cm
MaterialMatt Oilcloth Vattentät
FärgBlå
Djup14 cm
MotivBlommigt

Fler varor på samma tema:

 • #Cath Kidston
 • #blommig
 • #väska
 • #axelremsväska
 • #handväska
 • #bag
 • Kompisprodukter :

  Recensioner

  SKRIV RECENSION  >>

  ***
  SKRIV RECENSION FÅ CHANS ATT VINNA 500! »
  ***

  Läs mer om hur du kan vinna? »

  Skriv recension

  Cath Kidston Axelremsväska Magnolia Blue

  Cath Kidston Axelremsväska Magnolia Blue

  Cath Kidston Väska / Axelremsväska blommig i fina mönstret 'Magnolia Blue'

  COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2015 ALL RIGHTS RESERVED.