Bordslampa / Lampfot Panter

998 SEK

Antal i lager: -

Leveranstid ca 5-7 dagar

Fråga om varan? >
 
E-mail:


Meddelande:


Delbetala med Klarna Faktura fr XXX:-/månad

Beskrivning

Läs mer om varan

Leverans

Bordslampa / Lampfot Panter svart 

Bordslampa / Lampfot 'Panter' i svart metall, sockeln är inte så djup, 9,5 cm - vilket gör att lampfoten passar fint också som fönsterlampa (med en mindre skärm). Sladden är en 1,8 meter lång retro textilsladd med kontakt för av/på. Lampan är inte dimbar. Stor lampfattning E27. Max 40W. CE-märkt. Som fönsterlampa passar en lite avlång lampskärm fint. Passande lampskärmar bör vara ca 15-20 cm höga. Våra snygga Lampskärmar hittar du här: Lampskärmar > Våra snygga retro glödlampor passar perfekt till denna lampan, beställ glödlampor här >

STORLEK: Höjd 38 cm. Bredd 21,5 cm. Djup 9,5 cm.

Danska märket Nordal gör bl a snygga möbler. Varje produkt är handgjord efter gamla metoder med en tydlig hantverkskänsla i skön vintage-stil och du får räkna med en charmig skavank lite här och var som gör just din sak unik! Nordal har en passion för det genuina med naturliga material som trä och metall och en tydlig, lite robust stil med stort inslag av industristil som vi verkligen tycker om. Från Nordal köper vi bl a snygga soffbord, hyllor, stolar och rullvagnar, handgjorda korgar och textilier som plädar och kuddar. Läckra inredningdetaljer som ljusstakar, lyktor, fotoramar och speglar. Och fina trädgårdstillbehör som trädgårdsmöbler, vattenkannor, krukor, urnor och trädgårdsredskap. Countrystyle är Återförsäljare av Nordal  Online här i vår Webbutik och i vår butik i Stockholm (på Lidingö).

Tipset:

Använd gärna en Retro Glödlampa med synliga glödtrådar vår snygga bordslampa, beställ glödlampor här >

Faktarutan:

Art. Nr

LängdHöjd 44 cm. Bredd 21,5 cm. Djup 9,5 cm.
Bredd21,5 cm
Höjd38 cm
Djup9,5 cm
Materialmetall
FärgSvart
MotivPanter

Fler varor på samma tema:

 • #lampa
 • #bordslampa
 • Kompisprodukter :

  Du tittade senast på:

  Recensioner

  SKRIV RECENSION  >>

  ***
  SKRIV RECENSION FÅ CHANS ATT VINNA 500! »
  ***

  Läs mer om hur du kan vinna? »

  Skriv recension

  Bordslampa / Lampfot Panter

  Bordslampa / Lampfot Panter

  Bordslampa / Lampfot 'Panter' antik / svart vintagefinish, höjd 38 cm, bredd 21,5 cm.

  COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2020 ALL RIGHTS RESERVED.