Se allt Bloomingville:

Visar 1 - 1 av 1 produkt
Visar 1 - 1 av 1 artikel

Bloomingville återförsäljare i Stockholm och Online.

Bloomingville möbler är nätta soffbord i guld och marmor bl a.

Bloomingville soffbord är bokstavligen guldkorn i årets nya kollektion där färgen guld och materialet marmor spelar några av huvudrollerna! Bloomingville har mycket fina nätta småmöbler som sideboards, puffar och piedestaler och kollektionen speglar kvinnan bakom allt, Bloomingvilles grundare Betina Stampe – skandinaviskt blond, sval och trendig och designad med en lätt lite kvinnlig touch i lugna ljusa färger. Milda pasteller på en bas av grått med mildrosa inslag har med åren blivit ett signum för Bloomingville. Söker du efter Bloomingville möbler Online eller en webshop med en snygg Bloomingville vas eller kruka hittar du dem här!

Uteliv med Bloomingville hängmatta, solstol, grill och strandmadrass. Dags att grilla och chilla!

Sommar och uteliv är ett område som ligger Betina Stampe på Bloomingville varmt om hjärtat – i Danmark är det ju aldrig långt till en fin strand och Bloomingvilles vår- och sommarkollektion är alltid välfylld av allt du behöver för en skön sommar; Bloomingville solstol, hängmatta, grill, sittdynor, strandmadrass, korg, lyktor, mysiga plädar etc – som passar både lata sköna dagar på stranden eller en mysig grillkväll i trädgården. Fira sommaren med härliga naturmaterial som korg och rotting och Bloomingville textilier i lugna, ljusa färger.

COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2020 ALL RIGHTS RESERVED.