Välkommen hem till oss i nya numret av ”Drömhem & Trädgård”

Om någon någon gång varit nyfiken på hur det ser ut hemma hos oss på Countrystyle kan ni få svar på det nu! I februari-numret av tidningen Drömhem & Trädgård kan ni följa med hem till lyan i Stockholm. Här ovanför syns den lilla matplatsen i köket. Stolarna är från en gammal utemöbel från vår lilla gård i Falkenberg. Industrilamporna i rosa är en favorit – tyvärr tillverkas de inte längre, men vi har dem i andra färger i webbutiken… 🙂 Kuddfodralen är sydda av gammalt antikt, grovt linne från Bulgarien, jag har köpt det från en engelsk tjej som reser runt på marknader i England.

Här ovanför syns en del av vardagsrrummet. Tanken i det här boendet är att få med sig så mycket av ”Landet” som möjligt in till Storstan! (På hästgården i Falkenberg ser det lite annorlunda ut, mer klassiskt blåvitt och lantligt – men det blir oftast bra om man anpassar stilen lite efter huset.

Såhär ser tidningen ut på Omslaget där lyan finns med… 🙂

Här är det rejäla matbordet som är gjort av recyklat trä. Kanske har det varit ett hus i sitt tidigare liv??? Oxen på väggen är flätad i vass – jag har köpt den i Paris. Stolarna i rotting är från House Doctor.

Här är vardagsrummet med betongbord från House Doctor (vi har dem i Butiken) liksom de fina fågelkuddarna med bl a duva, stare och skata. Den turkos kannan och de blekrosa krukorna är från duktiga keramikern Mikaela Willers som vi också är återförsäljare för.

Sovrummet är mer moore än less… Storblommiga tapeter med blad i guld och en Taklampa i krinklat siden blev till slut tre stycken… (Tur att det stoppade där i alla fall.) Ser lite crazy ut utifrån grannarna tror förmodligen att jag är astronaut eller nåt…

Det finns en bild från hallen också men nu måste jag skjutsa en kompis till tåget så det får bli en annan dag!

Thyrasgård Blogg lantlig inredning heminredning i lantlig stil

Latest Comments

  1. n o r d i n g å r d e n januari 29, 2014
  2. Thyrasgård januari 29, 2014

Leave a Reply