Trot eller ej – snart är det Trädgårdsdax igen – här kommer trädgårdsinspiration från Vår-Formex 2014.

Hör du som jag till dem som tycker det är avkopplande att ägna sig åt att påta i trädgården och se små gröna blad bli till stora ståtliga blommor? Följ med på lite trädgårdsinspiration från Vår-Formex 2014.

Den här söta killen (eller är det tjejen?) får gärna flytta in i min trädgård i vår – jag älskar djur – ju fler desto bättre!

Den här krukan i plåt tyckte jag var häftig.                                    

Små ödlor i gjutjärn kan jag absolut tänka mig att samsas med i trädgårdslanden i vår – vem vet – kanske kan de tom skrämma bort en eller annan mördarsnigel?                                                      

Thyrasgård Blogg lantlig inredning heminredning i lantlig stil

Leave a Reply