Tjejdag på Sofiero Trädgårdsdagar!

Om någon undrar varför jag befinner mig under ett klädsträck med trosor, med en okänd man runt halsen och en kälke under armen mitt i augusti, så finns det en logisk förklaring. Det här är jag och min kompis, som också heter Kicki, på Sofiero Trädgårdsdagar i Helsingborg. Mannen i mitten är trädgårdskonstnär och vi befinner oss i hans Medelhavsträdgård. Därav trosorna. Kicki 1 som är loppisproffs har spanat in den röda kälken under nåt bord och hetsat mig att inhandla den till Julskyltningen i Countrystyles Gårdsbutik. Själv hade jag aldrig köpt den för jag tyckte den var alldeles för dyr. Inte undra på! I det allmänna tumultet tog det några timmar innan vi insåg att Kicki 1 hade sett fel på prislappen… Ja, ja så kan det gå. Men kälkägare blev man ändå. Och vi ser ju trots allt riktigt glada ut där under trosorna! (Julöppet startar i Countrystyle´s Gårdsbutik i Falkenberg söndagen den 25 oktober. Då finns både jag och kälken på plats.)

Thyrasgård Blogg lantlig inredning heminredning i lantlig stil

Leave a Reply